hakber Arkadaşlar merhaba adetime 3 gün geciktim test yaptım ve negatif.. böyle bir durum yaşayıp hamile olan varmı acaba
Busraltn hakber bende aynı durumdayım pazartesi olmam gerekliydi olmadım bugün erken gebelik testi yaptım negatif
Zumry66 hakber bende agdet dönmime yakın hep test yaptım meraktan ama cıkmıyordu pozitif ve agdet günüm 7 gün geçti betam yükseldi şuan ALLAH’IM izni ile hamileyim cnm dua et inşallah hayırlısı olsun 😘
hakber Srp53 geçen ay da gecikti 4 gün ama ilaç kullanıyordum ondan adetim gecikiyordu bu ay hiç bı ilaç almadım kulamadim da bilmiyorum ki
merakli_mom Ben de aynı durumdaydım 1 hafta sonra kan verdim hcg 136 çıktı elhamdülillah 🥰 biraz daha bekleyin
Sclkrcu merakli_mom benm bugğn gecikmemin tam 7. Günü hiç hayatımda bu kadar gecikmemişti 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif ti
merakli_mom hakber adet olacakmışım gibi bir ağrı vardı sürekli uykum vardı ve göğüslerim çok acıyordu. Ben ikinci gün kan verdim negatif çıktı. Bugün kan verdim 136 çıktı
Busraltn hakber yaa çekmemiştim fotoğrafını hiç bir şey çıkmadığı için. Ama tekrarlayacağım cumartesi günü büyük ihtimal
hakber merakli_mom ikimci merakli_mom peki hiç test yaptın mı gecikmede benimki negatif çıkıyor çok üzülüyorum
Busraltn merakli_mom bende hiç göğüs ağrısı yok ya normalde regl olcağımda bile göğüs ağrısı olurdu aralık ayında gebe kalmıştım o zaman da göğüs ağrım vardı. Şuan göğüs ağrım belirsiz
merakli_mom hakber ben her gün idrar testi yaptım 11. Gün çıktı belirsiz çizgi. Bugün de kan verdim 12.gün