busrasavaspolat Herkese iyi akşamlar 38+5 haftalık hamileyim serklaj dikişim var alttan muayene yapıldı ve hiç açıklık yok dedi doktor alttan muayene yapıldıktan sonra açılması olan veya kanaması olan oldu mu doğumunuz ne zaman oldu
Hayriyekrc48 busrasavaspolat muayeneden sonra kanama oluyor canm dün doğum yapmış hastane odasından yazan bir anneyim baya baya kanamam oldu açık renk genellikle hatta sümüksü Bi akıntıyla oldu oda doğumun basliycak yakın olduğunun işareti oluyormuş
Smeyye-425 busrasavaspolat 33. Haftadan beri erken doğum riski yaşadığım için sürekli alttan muayne oldum 30 defayı çok rahat geçti suan 3 cm acıklığım var ama doğum olmadı 38. Haftadayim
Ahrez Alttan muayene edildikten 1 gun sonra dogurdum 38 haftadaydim sanirim 5 sene oluyor net hatirlamiyorum.
busrasavaspolat Hayriyekrc48 yaaa kanamanız durdu mu peki bu arada hayırlı olsun çok sevindim adınıza bakalım artık açıkçası bende istiyorum doğumun olmasını son zamanlar sabırsız geçiyor ☺️
Hayriyekrc48 busrasavaspolat çok teşekkürler rabbim herkesin kucağına sağ salim almayı nasip etsin.. valla ne yalan söyleyeyim az azda olsa geldi çünkü sancim vardı çatı muayenesi yapıldığında Bi kaç kez muayene edilince dinmemis olabilir.
busrasavaspolat Bir_nazenin01 yaa neden o kadar erken haftada yapıldı ki inşallah bebeğinize bir şey olmamıştır
Bir_nazenin01 busrasavaspolat keseyi gördü bebeği göremedi o yüzden baktı ama çok kötüydü riskim hala devam ediyor şuan da 8+5 olduk
busrasavaspolat Smeyye-425 benimki daha bu haftada ilk defa yapıldı açılma olur mu bilmiyorum ama 1 2 gün içerisinde doğum olur diyorlar