kubrakbc dün gece ilk defa hafif ama düzenli sancılarım başladı sabah 5 ten sonra uyumuşum kalktığımda nişanım geldi sancılarım yok oldu hala hiç bir belirti yok var mı böyle olan
Ftmtts kubrakbc bende 39+1 hala ne ağrı ne sancı hicbirseyim yok bekliyorum doktor haftan dolunca suni verelim dedi 🥲 umarım benimde bir an önce başlar sancilarim
XBirmelekannesiii kubrakbc acilmam var 3cm nişanim da geldi kanamam da var ama inatçı bebiş gelmiyor 39+4 um buarada
kubrakbc Ftmtts 🤦🏼♀️ banada cumartesi gel suni verelim demişti bi an sevindim kendi sancım geliyo diye ama geri gitti
kubrakbc XBirmelekannesiii kızımda nişandan sonra sancılarım başlamıştı 1,5 gün sonra doğmuştu bunda bişey anlamadım 🤷♀️
Smeyye-425 XBirmelekannesiii benimde 3 cm acilmam var sancılar oluyor arada ama düzenli değil nst de düzenli ve çok yüksek çıkıyor 3 hafta oldu nişan geleli açıklık muaynesjnxen sonra benimde kanamalarım oldu ama daha doğum olmadı
Ftmtts kubrakbc ben ilk doğumda da sancısız gittim ikinci hamileliğim bu benim sancılarım başlamıyor daha önce de suni aldım yani benimde payıma bu düşüyor demekki 🥲