Melhakars Kızlar 19 haftalık hamileyim portakal suyu yada portakal yediğim zaman beni mahvediyor. Kus kus ölüyorum ekşi ekşi sular geliyor sürekli beni mahvediyor 😣😣😣
ayaniz Melhakars yemeyin aynı vitamini baska seylerdende alabilirsiniz🤗portakal suyu benimde hep midemi kaynatır..kusmam ama mideyi rahatsız edebiliyor
Kosarer Melhakars bende yiyemiyorum ilk başlarda yiyordum ama şimdi midemi ekşitiyor yanıyor daha yeme bence 🙁
Sinemiss Melhakars beni de çok mahvediyordu ama doktorum mide koruyucusu verdi onu alıyorum sabahları aç karnına herşeyi yiyebiliyorum artık☺️
RayFat Melhakars bende 9 haftalığım portakal mandalina yedim kustum portakalı sıktım içtim yine kustum. Çokta seviyorum bugün küçük bir bardak içtim bu sefer kusmadım gün gün değişiyor herhalde.
Melhakars RayFat ilk başlarda çok aşırı seviyodum ama 1 haftadır filan böle hem kusturuyor hemde gaz yapıyor 😣
Hsynsedefcbn Melhakars bendede oluyordu o yattığım zaman geri ağzıma acı acı geliyor gibiydi midemi de eskitiyordu çok yememek lazım arzunu geçir yeter
Yagmurerol Melhakars aynen ya 1 hafta ileri gidiyo gelisimi😀 Ekşi seviyorum ama tatli portakal pek cezbetmiyor😀 bu kiş yedigim portakali sayamam o derece yemisimdir😂