ZehraS Kizlarr camasir suyu bebeye zarar olmaz dimi kullandim biraz dolaplari falan sildim banyoyu yikadim
Seyyyma7 ZehraS çok zararlı canım benim annem çamaşır yüzü yüzünden çocuğunu bile düşürmüş sakın kullanma kireç çözücü çamaşır suyu dikkat et doktorun uyarmadı mı?
Deryakaya1802 ZehraS ben haftada bi kullanıyorum aslında çok solumamak lazım tabi. Bütün kimyasallar zararlı sonuçta. Bi tek çamaşır suyuyla içime siniyo banyo temizliği 🤷🏻♀️
Hilalst ZehraS ben cif kullanıyorum eşim dahada almıyor çamaşır suyu , ele deymesi bile zararlı cocuk senden oksijen alıyor çünkü
Haticebaysalll ZehraS ben doktora sordum fazla kullanmamak şartıyla istediğin temizleyiciyi kullanabilirsin dedi
ZehraS Seyyyma7 yok canim birseydemedi dojtorum bende bayadir bir temizlik yapmiyordum yardim edecek kimsemde yok temizliyim dedim ama gozum acidi bi yazip sorayim dedim burda
Ozge77 Kimyasal maddeleri solumak zararlı canım seni ve bebeğini etkiler. Hava al sen kullanma çamaşır suyu
Seyyyma7 ZehraS bol bol yoğurt ye en azından üstüne ve tekrar kullanma sakın çevremden çok kötü şeyler duyuyorum
ZehraS Yaaa bebeyime bisey olursa vicdan azabindan mahvolurum yaa 😥acaba yogurt mu yesem hani zeherlenmeye karsi suan balkondayim derin derin nefes akio veriyirum
ZehraS Minikpanda Minikpanda insAllah cnm 35 haftaligim sonuna yaklasiyorum arttik Allah hepimizin bebeklerini korusun
ZehraS Haticebaysalll fazla kullanmadim aslinda bende hatda biraz su bile katdim dolaplari silince mutfagin .Deminden karnima bakiyorum sukur haraket ediyor .
Elifbekir Ben hep kullanıyorum canım doktorum da uyarmadi hiç bna da yardım etcek kimse yok.kendi temizliğimı yapmak.zorundayım. yapcak birşey yok bnce.
Ikrmels Çok zehirli canım kullanma aslında hiç kullanmamamiz gerekiyor daha onc4 de post açılmıştı bu konuda ve biri yazmıştı bebek kalp deliliği yapıyor diye