Birsen56 28 haftamda hazırladım iyikide erken hazırlamışım ne olacağı beli değil 33 te acile gitim sezeryana alındım bebeklerin ihtiyacı yoktu ama benim kıyafetler hazırdı diye rahatım valizim herşeyim hazırdı
Spgrr Elisaensar ilkinde ani bir sekilde 35 te doğum yaptım daha kıyafetleri yikamamistim hastane odasında kıyafet kuruttuk 😆😆 o yüzden bunda bir an önce hazırlayacağım şu an 25+1 im 28 e kalmaz hazırlarım bence sende hazırla
MorKelebek54 Elisaensar suan 31. Haftamdayim oazar gunu detsyli temizlik var, 32 de yikar utulerim diye düşünüyorum. 33. Haftamdada cantsyi hazirlarim buyuk ihtimalle hazirlayamassam da 34. Kesin hazirlarim
Sleppy Elisaensar ben de her şeyini aldım ama hala hiçbir şeyini yıkayıp hazırlamadım şu an 34+5 haftalık gebeyim ve gerçekten çok geç kaldığımın farkındayım ama hiçbir şey mecalim yok kendimi çok halsiz hissediyorum ufak tefek ev işlerine ve kızımın anaokuluna anca yetişiyorum ailem hiç kimsem yok yanımda uzak şehirlerde oturuyoruz 😔
Techr Haftadayim bugün başladım daha kıyafetleri yıkamaya çantaya da taksit taksit yaptıkça koyarım gibi 35 e kadar biter inşallah odasi yok şifonyer aldım ona koyacağım eşyalarını 🌸 yatagini da haftaya koyarız ondan sonra temizlik yapılır detaylı bakalım inşallah bir aksilik olmazsa
maviiiss Elisaensar 28+1 im bugün bebeğin kıyafetlerini yıkadım yarından itibaren ütülerim 29 ya da 30. Haftamda hazırlamayı düşünüyorum daha eksiklerimiz var çünkü
Ceviz6550 Elisaensar 32 de hazırladim şuan 34 haftaligim ve erken doğum riskim var iyi ki hazırlamışim diyorum