Gezgin_anne12 9 haftalık gebeyim bebek iyi ama 1 haftadır kanama var kahverengiydi pembeye döndü bişey olur mu ya yaşayan oldmu çok üzgünüm
cerenimmoo Gezgin_anne12 korkutmak istemiyorum fakat benim de kanamam oldu hastaneye gittim ve düşük yaptığım söylendi. Yerleşme kanaması da olabilir ama senin ki 9 haftalıkmış büyümüş biraz sen her ihtimale karşı hastaneye git
ikibebeklianne_1 Gezgin_anne12 7+2 de pihtili kırmızı kanama oldu.Simdi iyiyiz şükür 7+4 Progestan fitil kullanıyorum
Adabp Gezgin_anne12 bende gebelik boyunca 3 kere kanama oldu vajinal sebeplerde olabilir ki bunlar çok korkulacak kanamalar değil tehlikeli olan kanamalar var işte tam bu yüzden mutlaka tehlikeli kanamayı düşünerek mutlaka bir doktora görünmeliyiz dilerim umarım kötü birşey yoktur
Gezgin_anne12 bussratoygg sabah gittim bir sorun görünmüyor dedi iğne verdi vurdurdum ama kesilmedi kanama
Gezgin_anne12 cerenimmoo sabah gittim ultrasonda bi sıkıntı görülmedi ama bu kanama neyin nesi o zaman iğnede vurdurdum kaç haftalıktı sizin
Cansuserkan Gezgin_anne12 benımde kahverengi akıntım oluyo progestan fitil kullanıyorum inşallah bişi yoktur