Ozgurgok Kızlar selam, hastaneye doğuma ziyarete geleceklere yiyecek ikramı olarak ne yapmak lazım, neler hazırladınız, aklıma kurabiye, küçük ev yapımı poğaçalar geliyor başka ne yapılabilir?
MorKelebek54 Ozgurgok millet bebegi anneyi gormeye geliyo yemege ki gekiyo sanki cok sacma bende ikramlik ikram etmek. Ac olan varsa yesin gelsin bence ki sen lohusa olcaksin gelil yemek yiyen ayip etmis olur bence
2bebelianneee Ozgurgok bunları yapıp hastaneye mi götüreceksiniz ? Hastanede yiyecek ikramını da ilk defa duyuyorum. Bebek çikolatası felan neyse ama küçük ev yapımı poğaça kurabiye mi ? Kimse bunları yemek için gelmez bebek görme dediğin kısa olur 10 dakka 15 dakka tebrik edilip gidilir hastane odasını gün odasına çevirmeyin bence yanlış anlamayın ama çok bir şey ikram etmek istiyorsanız çikolata yaptırın
bahocum Ozgurgok ay ilk defa böyle bir şey duydum 😅 gelen tok gelsin bir zahmet. Zaten ne kadar kalacaklar orada sanki uğrayıp
Patito__ Ozgurgok bence sdce cikolata yeter. Piknik yerimi orası ilk defa duydum ikramlik Yeni yeni icatlar cikarmayin ya 😅😅
Ozgurgok 2bebelianneee çikolata zaten yaptıracağım. Ziyarete gittiğim doğumlarda ikram vermişlerdi. İlk gebeliğim adet diye düşündüm ne bilim😄
elmaelmaelma Bi de onu düşünemeyeceğim valla. İlk doğumda hiçbir şey ikram etmedim, yine aynı düşünüyorum. En fazla çikolata olabilir.
huysuz__ Ozgurgok yeni doğum yapmış Bi anneyi ve yeni doğmuş bi yavruyu en kritik dönemindeyken 1 oda içine sırayla doluşarak tehlike saçmanın adı ziyaret olmuş .. bilmiyorum bizde 2 3 hafta ev ziyareti bile olmaz anne bebek riskli duruma maruz kalmasın diye. İkramlık kısmı işin kolay kısmı söyledikleriniz çok bile ama ne bileyim🤷♀️
Yasmiyy Ozgurgok hem dopum yapacaksınız hem ikramlık mı düşünüyorsunuz yani afedersiniz ama aşırı saçma gelen zaten ufak tefek şeyler getirir nezaketen oda ve yeni yeni şeyler çıkarmayın Allah aşkına 🤣
myavocado Ozgurgok ay yok yapmayın hiçbir şey, kucuck bebek varken gelen de kapıdan geçmiş olsun deyip gitsin, çikolata magnet tarzı hediyeliğini verirsiniz, ikram biraz toparladıktan sonra ev ziyaretinde hazırlarsınız.
Gloria06 Keşke hastanenin “ hastane “ olduğu unutulmasa. Bebeğin dünyaya gelmesi şerefine çikolata hediyesi vs anlarım da (ben onu da yapmayacağım)… gün gibi yiyecek içecek olmamalı bence . Her gittiği ziyarette ( doğum-ölüm) bir şeyler yenilmesi alışkanlığı ne tuhaf..Orası bir hastane ve doğum katı. Tiktok’ta hasta odasında ağzına baklava atan teyzeli video aklıma geldi. 😀😀
myavocado Gloria06 ahahaha 😅 ay benim o videodan sonra psikolojim alt üst oldu, eşimle kendi anneme dahi haber vermeden gidip doğuruvermeyi düşünüyorum 😅
tugbatosun Yorumları okurken o kadar çok hak verdim ki 😂 doğurmuşum orda kendi derdime mi yanayım çocuğuma mı yanayım milletin boğazını mı düşüneyim kııız öyle şey ilk defa duydum 😂
yeschef-13 Ozgurgok Hiç bir şey aslada istemem hastanenin doğum paketinde lohusa şerbeti ve tatlı tuzlu kurabiye var ikram hiç birini istemiyoruz getirmeyin dedik bilgilendirdik zaten gelen 3-5 dk duracak gidecek mümkünse maskesini çıkartmadan öteden baksın bide oda nın içi kokacak başımda geviş getirecekler çok kötü asla istemem
Ebru3457 Ben hiç birşey düşünmüyorum zaten annem babam eşinin annesi babası başka kim gelecek güne gelmiyorlar ya zaten erkeklerin doğum yapan birinin odasına girmesi de bana saçma geliyor bir tane video vardı öyle odada 5 6 kişi kadının teki yemek yiyerek birşeyler yiyordu tam bir tramva aklıma o geldi 😂
nzlbrn Ozgurgok Instagramda bir video izledim odanın içinde 10 kişi tıkınıyor biri de ağzına baklava basarken diğer göğsünüde ver diyor onu da gördükten sonra sadece çikolata yaptırıcam gelen gitmez yoksa 🤣
Enfal_06 nzlbrn ayy bende gördüm onu ben hepsini atirirdim anne ve bebek dışında herkes mutluydu kadının biri de almış bebeği kucağına gezdiriyor annede yatakta oturmuş onlara bakıyor ya versene kadının çocuğunu o sustursun sana ne o tıkanan kadına diyicek bişey bulamadım bide akıl veriyor senin vereceğin aklın ALLAH tan demedi baklava ver doysun 😂🤣🤣
Enfal_06 Ozgurgok senin için çok önemli bir gün doğum zamanı onların midesine mi hazırlanican yoksa doğuma mi çok saçma bence hasta ziyareti kısa olur karşıdakinin düşünmesi lazım sen doğum yapinca senin üstüne gelirler boğazlarını doldurup giderler hasta ziyareti bahane yemek yemek şahane öyle bi zamanda kim bunu düşünür ki
nzlbrn Enfal_06 ahahhahhsh o kadar aç dağ ayısına benziyordu ki kadının memesini çıkarıp kendi bile emebilirdi 😂
RavenV Eve bile bir süre insan alınmaması gerekirken hastaneye misafir çağırmak sağlık açısından hiç ama hiç doğru değil. Bebek-anne enfeksiyona açık bir halde o kadar insanın odaya doluşması çok saçma. Beni seviyorlarsa zaten düşünüp gelmemeleri gerekir.
Ozgurgok RavenV hastaneye misafir çağırmayı ya da odaya sokmayı düşünmüyorum zaten. Ama ben yakın arkadaşlarımın bebeklerini ziyarete gittiğimde hep gördüm ondan böyle bir soru sordum. Enfeksiyon riskini bende tabiki düşünüyorum teşekkürler