Busra221 Yaşayan varsa Tecrübelerinizi paylaşır mısınız ikinci doğumum ilkide bu şekilde oldu fakat bu sefer kendi sancı beklesem mi diyorum ama süreç uzasında istemiyorum 38+0 da olmuş oluyorum.
Yaprakdokumuseverr Busra221 2 cm le suni aldım açılmam ilerlemedi sezaryen oldum bence kendi sancınızı bekleyin bi ebe keşfettim kendi sancınız eninde sonunda gelicektir diyo
umrumdadegil Busra221 bence bekle sancını herhangi bir risk yoksa 1.5 cm ile gittim 11 saat çektim suniyi çok yavaş ilerledi en son bebek sıkıntıya girince sezaryen oldum
Dadymom1 Busra221 Postu kendim açtım sandım 😅😅 Cuma günü sabah 2-3 cm açıklık ile yatışımı yaptılar. 38+1 idim. Doğurduğum da 38+2 ve akşam olmuştu 😅 35 saat suni sancı ile nihayet 8 cm e ulaşıp doğurabildim 😅
Zlhbayram Busra221 bende sizin gibiyim. 38+0 2cm acıktığım vardı. Cuma günü 39+0 oluyorum sancim felan yok hâlâ. Cuma gunu Doktor kontrolünde karar vereceğiz
Busra221 Yaprakdokumuseverr ilk doğumumdada aynısı olmuştu 6 saatte normal doğurdum ama bunda gün geçmiyo gibi tahammülde kalmadı 🥹 sezeryan en korktuğum çok kararsızım 39 beklesem mi
Busra221 umrumdadegil off benimde çok korktuğum bu ilk doğumumda kendi sancımsız suniyle oldu 6 saatte ama yinede tırsıyorum
Busra221 Dadymom1 güldürdün😬😬 acını hissedebiliyorum cnkü benm ilkide suniyleydi ama 6 saat sürmüştü çok şükür. Off çok kararsızım
Busra221 Zlhbayram benımde aynı pazartesi gel doğuma hazırlıklı alırım suniyle rahat doğurursun dedi kendi sancımın geliceğine de inanmıyorum niyeyse 🥹 çok kararsızım
Kelebek1_ Busra221 39+1 oldum bebek bu hafta kilo da almamış doktorum istersen suni ile yatışını yapalım dedi kabul ettim
Kelebek1_ Busra221 ilkini de suni ile doğurmuştum İnan korkmuyorum ikinci daha kolay olacak diye teselli ediyorum kendimi bir defa yaptım bi defa daha yaparım
Hamdiyevural Kelebek1_ ikinci cocukda hareket ile açılma daha rahat oluyor vücut daha önce bunu yaşadığı için açılma kolay oldu hemen doğurdum çok şükür darısı bütün gebe hanimlara inşallah
Busra221 Kelebek1_ benımde aynısı ilkide suniyle oldu evet oan acıyla kıvrandım ama şuan kabul ediceğime göre cokta acılı değilmiş diye teselli oluyorum dediğin gibi. sadece 4 gün daha beklesem mi diyorum. Siz kaçıncı günde oldunuz ilkini ve ikinciyi olacaksınız
Hamdiyevural Busra221 bn ilk çocuğumda 2 cm ile gitmiştim sancım vardı acilmam yavaş ilerliyordu tabi bilemdigim için sanciyo kabul ettim keşke etmesetdim mahfoldum resmen sabah 9 da sanciyo aldım akşam 2 de doğurdum kendi sancimi bekseydim canım bu kadar acimazdi diyorum