ggmom Busraltn gecikmeden önce kan verdim reglim gecikti normal test o gün bile çıkmadı ertesi gün silik çizgi çıktı özel hastanelerde 170 TL falan gebelik testi
sebnem1208 Busraltn benimde 5 gün gecikti hiç bir belirti yok testlerde negatif çıkıyor çok bunaldım artık
sebnem1208 Busraltn sabah test vermek için sağlık ocağına gittim ama geç kalmışım yarın sabah gidicem, test yine negatif
Busraltn sebnem1208 internette sipariş verdim bende yarın gelicek tekrarlayacağım bugün 1 hafta oldu ya
Busraltn ggmom hayır vermedim tekrar test deneyeceğim. Çünkü tek belirtim gecikme olması başka bir belirtim yok ve dış gebelik geçirdiğim için düzensiz olabilir belki diye . Çarşamba en geç regl olmazsam randevum var kan vereceğim. Gecikmemin 7.günü bitti
ggmom sebnem1208 sürekli idrar testi tereddutu yasamaktansa kan vermek en mantıklısı regl bir gün gecikince kan en doğru sonucu veriyor
sebnem1208 Değerlerim 2.30 çıktı hala regl olmadım sizce bir kaç gün sonra değerlerim yükselir mi ama regl gecikmemin 8.günü
Snemrcan sebnem1208 valla geçen bi arkadaş görmüştüm 4,4 çıkmış 4-5 gün sonra gitmiş 190 şerde çıkmış umutlandırmak istemem ama yükseledebilir
neanladinyurdagull sebnem1208 geç döllenme dahi olsa 8. Gün gecikmeyle çoktan yükselirdi gebelik olsaydı
sebnem1208 Snemrcan yarın gidicem kadın doğuma kontrole varsa birşey görür diye umuyorum 🙏🏼 hepimizin hakkında hayırlısı
sebnem1208 neanladinyurdagull hala regl olmayışıma şaşıyorum çünkü hiç böyle düzensizliği olan biri değilim ve çok fazla belirtim vardı sanırım artık psikolojik olarak belirti hissediyorum