mavikalpvemavikalp Betuulll1 bendede aynısı var 2-3 gündür çok aşırı zorlanıyorum hele dün gece ağlaya ağlaya nefes almaya çalıştım çok kötüydü eski halimi özlüyorum
Sadeceanne2 Betuulll1 Ödem topluyor vücut o yüzden. Nefes alamıyorsunuz sakin olun öyle olunca kaç haftalık oldu bebek Ben Bir. İki dilim ananas tüketiyorum. Gün aşırı Bol bol sıvı tüketiyorum Birde uykusuz kalmayın. Nefes eğzersizleri var onlar çok işe yarıyor. Birde ben çok kötü olduğum da buz gezdiriyorum burnumda oda bana iyi geliyor geçici bir süre. 21 de başladı bende bebek ve rahim. Büyüdüğü için diyaframa bastırıyor ondan dolayı oluyor 23+3 teyim şimdi daha iyiyim Çok yemek yersem ağır yemek yersem oluyor Birde dikkat ederseniz rahatlayacak sınız
Ahrez Genel muayene olun once bence, kalbinize baktirin ozellikle. Benim de oyle her zaman nefes problemim vardir. Doktor ilk Ekg cekti sonra nefes testi yaptirdi her şey normal cikti.
Sadeceanne2 Betuulll1 Rabbim yardımcın olsun psikolog a danış kuzum o zaman düşük doz ilaç başlatırlar o zaman 🤲