Gggg-12 Kızlar kesem sanırım delinmiş bebeğin suyu azalıyor 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırıp antibiyotik başladı doktorum daha yeni 33 haftalık olduk bizim gibi olan bekleyebilen var mı :(
ipeklinaismom Gggg-12 32 suda azalma var kilosu az ve iki hafta karın çevresi geride diye önce radyoloji sonra perinatolojiye yolladı perinatoloji uzmanı bebek gayet sağlıklı hiç bir sorunu yok erken doğcak bebek de değil dedi benimde başıma böyle bişey geldi
Pamuk Gggg-12 Ayni hafta da suyum geldi 4 gün doğumu durdurdular ciddi antibiyotik tedavisi uygulayıp doğumu başlattılar.Lutfen antibiyotigi saati saatine kullanın ve tetikte olun.
Gggg-12 ipeklinaismom benimki içerde çok sıkışık duruyormuş haftası kilosu iyi şimdilik 100-200 gr almış bir haftada ama ıslaklığı ben devamlı hissediyorum bebek hareket etmezse mi hastaneye gitmem lazım şimdi hangi şartlarda gidicem rahim kendini genişletmiyo
ipeklinaismom Gggg-12 hareketin az olması suyun azaldığına işaret zaten siz hareket sıklığını takip edin . Benim demek istediğim benim doktorum beni panik yaptı perinatolojiye yoladi.sorjn.cikmadi.yani doktorun cihazındads sorun olabiliyor temkinli olun
ipeklinaismom Gggg-12 kadın doğum uzmanı ve radyoloji uzmanı yanıldı ben örnek verdim yeni yaşadığım şeyi . Allah zamanında kucakniza almayı nasip etsin
Gggg-12 Pamuk sabah yarım akşam yarım içicem doğuma dair hiç bir şey yok rahim ağzı kapı duvar eğer suyu bu şekilde azalmaya devam ederse haftaya sezeryan dedi
Pamuk Gggg-12 Camim sağlıklı olsun da varsın erken doğum olsun.Benim bebeğim geriden geliyordu biraz küvöz de kaldı yanımda şükür.Enfeksiyon riski için bol bol su iç