nurtug Merhaba hanımlar bugün 25+5 haftalık olduk şeker yüklemesi yaptık değer 183 çıktı doktorum endokrinoloji ye yönlendirdi yarın görünücem ona da bu konuda pek bi bilgim yok ne yapılması lazım bilgisi olan varsa anlatabilir mi acaba
Grkmplt nurtug diyabet cikmis canim değerin yuksek diyet verir muhtemelen gidişata gore de insulin başlanabilir makarna beyaz ekmek patates pirinc tüketme bu süreçte meyve kontrollü tüket
Fundahakanb nurtug benimde yüksek cıkıyor diğer hamileliğimde de öyle oldu yememe dikkat ediyorum yapıcak bişi yok .hareket desen sabahtan akşama kadar ayaktayım izne bugün ayrıldım daha .evde de oturma yok . Nasıl yükseliyorsa vicut yapıyor işte
1zehrs nurtug aynı durumdayız 50 mg yüklemede 189 çıktı doktorum dahiliyeye yönlendirdi yarın gidicem bende süreci merak ediyorum açıkçası sanki iyiymişim gibi şaşırdım yüksek çıkmasına diye yapacak olmak beni korkutuyor süreç beni korkutuyor 🥺
nurtug roseshah28 29+5 haftalık olduk 8 kilo aldım ailede de yok artık bilemedim valla diyetle devam ediyorum dikkat ediyorum bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz
nurtug 1zehrs ben haftalardr gidip geliyorum sürekli takip et dediler açlık iyi de tokluk bazen sınırda ya da çok az üstünde çıkıyo diye doktor tekrar takip et dedi sıkıldım valla ben yememe içmeme dikkat ediyorum inşallah sıkıntı olmaz doğuma kadar idare edicez