Merveee1996 Kızlar üromisin kullanan varmı aranızda faydasını gördünüzmü aile hekimim yazdı hastane idrar kültürü istedi çok şükür üreme yok işe yararmı bu toz
Bcandan Merveee1996 selamlar ben kullandım iki kere bir sıkıntı olmuyor engeksiyon bebeğe daha zararlı emin olsun doktorunuz yazdıysa kullanım
Hamisbayan Merveee1996 toz bende iki defa kullandım geçirmedi antibiyotiğe başladım üreme vardı ama bende sende yokmuş kuru dutu kaynatıp iç canım enfeksiyona birebir
Merveee1996 Bcandan tabki öyle bi zaraarından sormadım ☺️ Faydasını gördünüzmü geçtimi enfeksiyonunuz peki
Bcandan Merveee1996 doktorum üreme yoksa sıkıntı yok dedi bebek büyüdükçe mesaneye baskı yapıyor ondan oluyor dedi
Rosegold Bcandan evet monurol ürocare üromisin kullandım bunların hepsi muadil ve aynı ilaç. Sarı fanta’ya benziyor tadı. gece uyumadan önce yapman lazım sabaha kadar idrarında beklesin idrar torbandaki enfeksiyonları bitiricek
Merveee1996 Rosegold evet eczacıda öyle söyledi bol ılık su iç üstüne dedi sabaha kadar idrarını tut daha çok etkisi olur dedi