Eminenur71 Kızlar adetime bir gün var ama üç gün süt yapıyorum bir tane bugün yaptım sizce benek varmı olmayadabilir mi
biranne__ Eminenur71 pozitif bir doktora görünün neden emin deilsiniz doktora danışın o halde testleri boşvern
feyza27 Serendipity16 Regl günüme 6 gün var dün bu testlerden yaptım t çizgisi çıkmadı. Kaç gün önceye kadar doğru sonuç verir. İlişkiden 5 gün sonra nişe sonuç alan olmuş bu doğru mu
Eminenur71 Adetime 3 4 gün kala yaptım ilk gebeliğim olcak emin olmak istedim ama yerleşme kanaması falan gelmedi
Salihahncrl Eminenur71 yerleşme kanaması bende de olmadı kan testi en iyi sonucu verir hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırsın
Eminenur71 Hepsini bugün yapmadım bir tanesi bugün diğerlerine 3 gün teker teker yaptım hepsi böyle çıktı adetime bir gün var
Edanonurum Sizin ikinci mavi sıradaki gibi çıktı benimde pazartesi günü dün kan verdim 80 çıktı değerim bence sizin benimkinden daha yüksek
Ayla63 Eminenur71 delisin ya 😀😀var kız var bu ne 4 tane yapmış birinci emin olmadın ikinci ikinciye emin olmadın3: yaptın onuda emin olmadın dörtüncüyü yapmış hepsi çıkmış halada gebelik varmı diyo teslerimi denedin teke tek markaları kıyasladın heralde Allah seni ne yapmasın
Donthappymom Eminenur71 ikinci sıradakini bugün yapmışsın galiba gözün aydın hayırlı olsun darısıda bana olsun 🥹
feyza27 Regl günüme 6 gün var dün bu testlerden yaptım t çizgisi çıkmadı. Kaç gün önceye kadar doğru sonuç verir. İlişkiden 5 gün sonra nişe sonuç alan olmuş bu doğru mu
Serendipity16 feyza27 evet 6-7 gün önceden öğrenen var ama bende adetime 7 gün varken yapmıştım çıkmamıştı ama hamileymişim bazen geç döllenme olabiliyor bence en erken 3 gün önce yapılmalı insan sonra üzülüyor