Bella hayathayal benim doktor tutturdu pazartwsi yapıcam diye.. 37+5 oluyorum. Çatı tetikliyor dedi uyarmayalım şimdi falan, 27. Haftadan beri baş aşağı duruyor bebişim.. ultrasonda kanala 2cm kalmış dedi.. hayırlısı bakalım.😇 10 güne gelirse haber et.🥰
hayathayal Bella cnm kanala girse muayene ederdi bence. beni muayene ettikten sonra soyledi yola cikmis bebek dedi
ZehraS Bella cogunlukla erkek cocuk 40 haftayi tamamliyo diye biliyorum kiz cocuklari 37 den sonra hetan gelebilir
Buseamaikizlerburcu Bella bnmde en buyuk korkum oydu basima geldi aha 40 oldum kaldi icerde cocuk gununu geciriyo aglicam ha bak cok gerginim😭
Bella Buseamaikizlerburcu yaaa🥺 Kaç kilo bebiş? Normal doğumu bekliyorsun değil mi? En büyük korkum günün geçip suni sancı ile başlatmaları.😞 Ne diyor doktor?
ZehraS Buseamaikizlerburcu oluyo cnm oyle ablam 40+5 de aldi kucagina oglunu.Hayirlisiya sende alirsin kisa zamanda
Esilaminel Mrry 😊😊😊 sağlıkla gelsinler inşallah bizimkiler erkek doktor 40 haftayı bulmaz dedi ama burdan okuduklarımdan ilk bebekler ve erkek olanlar bekletiyormuş...