Esomami Bella kilosu kafasi herseyi onde canim bi fl 38 de o🤣🤣 oda normal dogum boyunda 50 cm olmus sezeryan 7 ocakta mecburi ilki sezeryan olunca
Bella Momofthemert bekledikçe gelmemesi çok mantıklı bir yaklaşım. Çünkü sancı girdiğinde bile stres veya adrenalin sancıyı kesebiliyor.😅
eaciftci Bella bende aynı şeyi istiyorum ve 01.01 de bende 38 de olacağım 😄 hadi inşallah haiyirlisiyla 😊😊
asminko345 Bella 42 den sonra bekleneceğin sanmıyorum kuzum benim kaka yapma ihtimalinden dolayı 40+1 de suni sancıyla doğumum başlanıcak 🥴 5 gün sonra 😄🙏 Allah hepimize kolaylık versin 🌹💋
Bella asminko345 bekleyenler var ya..😅 İnşallah sağlıkla sıhhatle ağrısız sızısız alırsın kucağına.🥰🌸
Mrry Benimde stresimi anlatan post😢35 den sonra erken değil dedikçe etrafımda daha erken zamanın var diyen sesler beni 40 ve sonrasını düşünmeye zorluyo 😣😣istemiyoruuum🙁
Bella Mrry hayır anlamıyorum daha zamanın var diye neye göre söylüyorlar ki? Klinik çalışmaların, bilimsel yayınların söylediği 37-39hafta... Yanlış biliyorlar ve bence hep geç doğum yapanlar yazıyor buraya.
fitmom Bella kesinlikle öyle hep 40. Haftadan sonra doğuracağımı düşünmeye başladım 36dan sonra doğurmak için ne gerekiyorsa yapmayı düşünüyorum 🙏🏻
Mrry Bella valla çevremde 37 38 de doğum var hep benim kırkı geçen tanıdığım olmadı tabi ben eklenmezsem🙁bebeği 35 de kanala giren 37 de Doğum yapan da var etrafımda
Bella Elifmeva sağlıkla gelsin inşallah tez zamanda. Çatı muayenesi yaptılar mı? Benim doktorum çatı doğumu tetikler dedi o yüzden pazartesi yapacak. Açıklığa ve yumuşamaya bakacak.
Oznurboluzun Bella 36+4 gunluguz kızımla hiç bir belirti yok 41 i görücez gibi geliyor doktorum dönmüş ama kanala girmemis dedi ve bana plates suguat hareketleri felan yap dedi 😤
Mrry Oznurboluzun banada sadece yürüyüş kanala girmesini sağlar dedi her yer buz dışarda😒evde yürü diyo doktor yaptığın iş sayılmaz yürümek için yürü koridorda odakarda dedi
Bella Oznurboluzun ben de 37+2 umarım görmeyiz o haftaları, çünkü bu sefer kilo aldıkça normal doğum zorlaşıyor.
DemetKaraktk Kızım 37 haftalık oğlum 38 bu üçüncü gebeliğim 38+5 hiçbir belirti yok 41 haftaya kadar kalmasın bunaldım artık