Iremco12 Merhabalar yarın 40+0 günümüz.Bugün doktor muayene etti.Ne açılma var ne bebek inmiş aşağı.Beklersek kaka yapma ihtimalini söyledi.Suni sancı veya Sezeryan önerdi.Açılman olmadığı için suni sancı tutma ihtimali %40 dedi.Ne yapacağımızı şaşırdık.Suni sancı mı? yoksa Sezeryan mı ?Beklemek mi?
Elifyamann Iremco12 benimde ayni bu durumdaydi açılma yok sancı yok bebek kanala girmemisti ve doktorum kaka riskinden bahsetti 40+2de sezeryan olmustum
Boncukk123 Iremco12 bana söyleseydi doktor aynısını sezaryen derdim canım benim de ilk gebelik ne normal doğumu ne sezaryeni bilmiyorum ama 40 haftan dolmuş suni alsan bile sancı cekıp sonrasında kanala girmeme ve tekrar sezaryen olma durumun var ıkıncı olarak doktorun dedıgı gibi suni ile açılman olmayabilir açılma olacak diye beklerken bebek kaka yaparsa yine sıkıntı . Gönlünce olsun hersey 🌸
hunilimom Iremco12 illa normal doğum istiyorsan doktorunla konuş 3-4 saat suni al.baktin ilerleme olmuyor o sezeryana karar verirsin en azından denedik dersin ben ilk 41+1 de suniyle doğurdum o gün gece suyum geldi kanalda değildi su gelmesiyle açıklık oldu öyle suni almistim
Cicekkiz20 Iremco12 Yarın bende 40+0 oluyorum doktorum doğumu biz başlatalım artık dedi serumla suni sancı oluyor sanırım daha fazla bekleyip risk almayalım dedi bakalım sabah yatisimiz var Allah yardımcımız olsun hepimizin su gibi doğumlar nasip etsin Doktorum açılma olur olmaz falan birşey demedi bana biz başlatalım dedi sadece nasipse yarın bebeğim kucağımda olacak
Minejjan korunmasız ilişki, merdiven çıkma, hurma yemek, pilates topunda hareket, yürüyüş şimdilik aklıma gelen bunlar. sağlıkla gelsin🧿
Ellove Bence bekleyeyim demeyin. 40tan sonrasi tehlikeli. Valla bence sezeryan dünyadaki en güzel şey. Epidural olun hatta mukemml bir duygu. Ve ağrısız boşu boşuna suni sanci alip o agriyi cekmeyin derim
Iremco12 Ellove evet ama ya doğarsa hissi var boşuna Sezeryan yapmayalım diyoruz pazartesi kontrol var 40+4 te karar vereceğiz
Ellove Iremco12 zaten 2gun hastanede yatiyorsun. Agrin olmadan igne yapiyolar. Ciktiktan sonrada hic agrim olmadi dikkatli oturup kalktim. Hatta bebegimin bir saglik sıkıntısı vardi onu hastaneye götürdük saatlerce ugrastik hicbir sıkıntı yasamadim ben. Ertesi günüde evi süpürdüm hatta annem kizdi zorla beni yatırdı ama hic agrim olmadi hic🙏
Iremco12 Cicekkiz20 bizimkisi biraz korkuttu yok açılma yok suni sancı tutmayabilir belki 3 gün çekersin vs.korkunçtu
Cicekkiz20 Iremco12 sanki biraz öyle olmuş canım yani benimde ilk doğum olcak nasıl olur bilmiyorum ama doktorum açılma olur olmaz falan gibi birşey demedi bana sadece biz başlatalım artık riske atmayalım dedi o kadar
Cicekkiz20 Iremco12 Bende açıkçası kendi gelsede ben o sanciyi cekicem diye düşünüyorum bı denicez bakalım yarın ne olur Allah ne gösterir bilmiyorum tabiki sağlıkla kavuşmak önemli olan herhangi bir sıkıntı olursada tabiki sezeryan olurum karşı değilim yeterki sağ salim kavusalim
Cicekkiz20 Iremco12 3 gün biraz fazla degilmi baktın acilman olmuyo sezeryana alıriz falan deseydi bari korkutmuş