YeniGelinMeselesi Bb95 bende aynı durumdayım suyum alt sınıra yakın havuç suyu içiyorum doktorumda bol bol su iç günde 2.5 lt altına inme dedi başka da yapılacak bişey yok yani 2 hafta sonra kontrole çağırdı
nursenakaynak01 Bb95 bol su armut ve Havuç beni 32 haftadan 38ekadar götürdü bir hafta içmedim 38 de doğum oldu
mimikii Bb95 suyun nasıl azalmış tuvalette falan akıyor da anlaşılmıyor mu ki ben de geceden beri düşün düşün kafayı sıyırcam artık
Bb95 nursenakaynak01 cumaya kadar müddet verdi doktor 2 günde ne kadar çoğalırsa yoksa yatış verecek sonrada suni başlayacak 40 olcağı için
Tugcekivrak Bb95 ilk gebeliğim de suyumun az olduğunu söyledi doktorum taze sıkılmış havuç suyu içtim günde 1 bardak . Ve deveci armudu yedim birdahaki kontrolümde normal seviyedeydi 🌸
YeniGelinMeselesi Bb95 elimden geldiğince işte havuç sularıyla devam ediyorum vaktiyle saatiyle gelsinler
_b-e_ Arkadaşımda böyle bir problem yaşadı havuç suyu ve armut su yapıyormuş bebeğe ve kılo da aldırıyormuş doktoru onarmıştı her gün düzenli kullanımda 1 hafta üçünde 100 gram kılo ve su artısıyla duzelmıstı sağlığı bebegın
Bb95 _b-e_ maşallah benim haftam baya ileri olduğu için vaktimde yok cumaya kadar suyu az olursa yatış verecek