Boncukk123 Tibmer 27+4 de 1400 gr canım ama 1 hafta önden gidiyormuş bebek şeker yüklemesi yaptırdım hamd olsun şeker çıkmadı
tatlibebegim_ Tibmer normal bence bende şeker var ondan iri biraz cinsiyetimiz erkek sizin ne, anne baba nasılsa ortalaması çıkıyomuş hep genetik yani
Beybun_29 Tibmer erkek cinsiyeti ama doktor 100 200 gram fazla yada eksik hesaplayabiliyor ultrason dedi. Şuan 28+4 günlük 😊
Tibmer tatlibebegim_ benimde oğlum iriydi şimdi kızım olacak belki de ondandır bilmiyorum oğlumla kiyasliyorum illaki belki de o yüzden küçük geliyor gözüme
OzgeKaya 24+2 de baktık 653 gramdı bugün 25+2 deyiz şeker yüklemesi yaptık çok şükür bişey çıkmadı. Haftaya yine us kontrolümüz var🌸 resmen şu bir haftadır ağırlaştığımı hissediyorum kaç gram oldu merak ediyorum😊
Yusufeymenimm Tibmer ben tam 25 haftalıkken gittim 689 gram dedi kızım olucak bizim sıkıntımız kordonumuzda bebeği besleyen bir damarı eksik
Bus0672 elifdiyorkii benim zaten bebeğin kilosu önden gitmiyor haftasıyla uyumlu sizinde gayet iyi çıkmış