Minezra Kızlar 16 haftalık olduk. Bir iki günlük tatil düşünüyoruz sıcak havuzu var doktorumada soracağım tabiki ama hamileyken havuza girenler varmı hem istyorum hem tedirginim🥰
snowglobe Minezra Havuza girilmez ama denize girilir diye biliyorum. Havuzda mikrop kapma olasılığı yüksek
biranneikievlat Minezra Ben girdim ama biraz boyumu geçiyordu o sebeple dik durmaya çalışırken karnıma ufak ufak kramplar girdi. Bende bu sebeple kenarlardan tutunarak keyif almaya çalıştım. Belki sizde olmaz bilmiyorum ama lütfen bu yanıtımı göz önünde bulundurun 🌺
3babynur Minezra 29 haftalıkken havuza da girdim denize de . Bı sorun olmadı herkesin bünyesi farklidir doktorunuza mutlaka sorun
BurcuY92 Minezra Hamileyken havuz önerilmemesinin sebebi idrar yolları enfeksiyonu kapma riskinin yüksek olması. O yüzden denize tamam havuza hayır diyor genellikle doktorlar.
Busramom07 Minezra yani ben 11 haftalık iken gitmiştim ama sıcak suyu önermedi doktorum sadece birazcık rahatlamak için maksimum 3 dakikalık bir kaç kes girmiştim oda 7 gün kaldığımız için günde 3 4 dakika kaldım iyiydi yani ama soğuk havuza bişey dememişti
Sevvaldal Minezra hamileyken güvendiğim bir havuza girmiştim ama sıcak havuz riskli olur. Doktorunuzun sıcak havuzu kabul edeceğini sanmam
Bernush Minezra normal havuza girmekte bir sakınca yok bildiğim kadarıyla ama enfeksiyon riskinden dolayı temizliğinden emin olmadığınız havuza girmemenizi öneririm. Sıcak havuzdan kastınız hamam falansa, hamam tarzı şeyler yasak diye biliyorum.
boraninannesi_ Ben masaj ve havuz sormuştum ama sıcak soğuk bilgisi vermemiştim ağrı yoksa havuza girebilirsin demişti masaja hayır demişti gebeliğim riskli değil
Instauser Minezra Minezra sıcak suda daha çok bakteri üreyebilir. Ben olsam riske atmazdım ama siz bilirsiniz.
Opheliaxxx Minezra ben yaz tatilinde girdim 12 haftalık hamileydim bir zararını görmedim ancak ıslak mayoyla oturmadım uzun süre. Enfeksiyon mantar olmasın diye çok mayo götürmüştüm yanımda sık değiştirdim