Bahar2210 Kubraakgn0 8 haftalık duydum ilk 6+2de keseyi gördük 8. Haftda kalp atışı ve bebği erken gitmeyin benxe o strese hiç gerek yok eger bir lekelenme ve kanamanız yoksa benim lekelnmelerim vardı çok erken gittik ama beklerken çok zor 😀
3_oglan_annesi Kubraakgn0 yedi haftaligim hala gitmedim ilkinde kese vardı iki hafta bekleyim ddm haftaya sekiz olunca gidecem net olmak için insan perişan oluyo erken gidince
Kubraakgn0 Bahar2210 Benimde ilk gittiğimde 4 haftalıktı şuan 6 haftalık oldu haftaya çarşamba randevum var duyarız inşallah ☺️🥰
Bir_nazenin01 5+0 karından keseyi gördük 6+0 vajinal kalp atışını duyduk ama Haftaya kadar duyulmaması normal ☺
Gamze96 3_oglan_annesi ay hiç sormayın bende çok erken gittim yok kese var bebek yok yok bebek oluşmuş kalp atışı yok yok kürtaj falan mahvettiler beni eski doktoruma gitmeye karar verdim Perşembe gününu iple çekiyorum kalp atışı duymak için
Kubraakgn0 Yasmn_16 Bizimde ultrasona göre 6+5 filan olucak ama son adet tarihine göre 7+3 olmuş olucak duyar mıyız bilmiyorum