Limonlukekkk ayel8 12. Haftada doktorum %95 gördü ama cinsiyet partisi yapacağımız için anneme söyledı ve partı yapmayın nisan ayında kesın söylerim dedı
sedanur4004 ayel8 ilk gebeliğimde 13+5 te öğrendim erkek. İkinciye hamileyim bunu da 12+2 de öğrendim kız cinsiyetimiz. 26+4 olduk 😍
HaticeGH ayel8 12 haftada kıza benziyor ama alışveriş falan yapma 14 haftada netleşir demişti , 14 haftada gittiğimizde erkek olduğunu öğrendik💐
Damla_pelin ayel8 benm doktor daha kuck demişti tam 12 haftalıkti ama evet öğrenen oluyor, smdi okudum yine yazmışlar 11 13 hafta kız deyip erkek ya da erkek deyip kız çıkan
ayel8 @Limonlukekkk ayy ne güzel 😂 bizde gitcez de hastaneye biraz daha mı beklesem gitsek mi bilemedik
Ceoki @ayel8 12+2 de öğrendim geçen hafta erkekse ve özele gidiyosan belli olma ihtimali yüksek canım
ayel8 @Ceoki evet özele gidecez aslında o yüzden de biraz sordum göremezlerse veya bilerek söylememezlik yaparlar mı ki acaba erken diyip bahane edip
HaticeGH ayel8 hayır canım biz şu an 22 haftalığız zaten detaylı ultrasona da girdik orda da gözüktü erkek olduğu
Ipekulas ayel8 biz 13 de öğrendik kız demişlerdi şuan 24 oldum her gittiğimde soruyorum kız 😂 doktora bağlı sanırım
Ipekulas ayel8 özeldi de eşimin dedesi babaannesi bizdeydi onlar erkekçi o yüzden onlar gitmeden öğrenmek istemedim 😂😂 gittikleri gün öğrendik