Zeyy_Iboo07 Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim. Doktora bugun sordum önermiyoruz dedi ama yolculuk yapan varmı bilgilendirirmisiniz deneyimlerinizi?
EceNaz26 Zeyy_Iboo07 17 haftalıkken otobüs yolculuğu yaptım 5 bucuk saat aynı gün dönüşlü bütün günüm yoldaydı fiziksel olarak zorlandım ağrılarım oldu ertesi gün birde tuvalet çok zorladı beni yolda 😄 çok acil değilse tavsiye etmem sürekli oturur pozisyonda hic rahat değildi
3babynur Zeyy_Iboo07 29 haftada 10 saat gidiş 4 gün sonra da 10 saat dönüş yolculugu yaptım arabayla . Yol uzundu ve otur uzan derken beni çok zorladi ama yine de iyi geçti çok şükür
Smy17 Zeyy_Iboo07 6 haftalıkken otobüs 25 haftalıkkende hem uçak hem otobüs yolculuğu yapmıştım. Bi sıkıntı yaşamadım çok şükür sık sık yürüyüp bacaklarımı hareketsiz bırakmamaya çalıştım. Oturduğum yerde de ayaklarımı bacaklarımı hareket ettirdim hep 😊 ama en iyisini doktorunuz bilir tabiiki
Zeyy_Iboo07 Bende 1 2 saatlik uçak yolculuğu yapıcamda doktorada soyledım bunu bız onermıyoruz ama sen bılırsın dedı kontrolumu oldum bı sıkıntı yok dedı yinede sormak istedim çok teşekkür ederim hepinize♥️
Esma-12 Oğlumda 5 6 aylıkken gitmiştim yolda enfeksiyon kaptım mola yerlerinde iki ayım ağlamakla geçti mecbur değilseniz asla ama asla gitmeyin ben çok pişman olmuştum 18 saatti sürekli mola vermeme rağmen çok zorlanmıştım
Cceylann01 Zeyy_Iboo07 ben 10 haftalıkken karadeniz turuna katılmıştım otobüsle çok şükür bir sorun olmadı
Annesinin1tanesi Zeyy_Iboo07 ilk gebeliğimde 4 haftalık hamileyken uçak yolculuğu yapmıştım ama hamile olduğumu bilmiyordum
Ftmhsyn92 Zeyy_Iboo07 uçak yolculuğu yapmadan önce doktoruma sordum, yapabilirsin tabi ki dedi ve yaptım ,başka doktorlara sorun
Yenianne02 Zeyy_Iboo07 5 haftalık iken hamileliğimi yeni öğrenmişken (bir kaç gün olmuştu) önceden planlı bir seyahate çıkmıştım 6 saatlik araç yolculuğu yaptım üstelik gezmeye gitmiştim 2 gün iyi gezdim sürekli hareket halindeydim ve geri döndük yine 6 saat. Ama bu kişiden kişiye değişir açıkçası doktoruna danışmalısın o gitme dediyse gitmeyin
Zeyy_Iboo07 Yenianne02 git veya gitme demedi önermediklerini söyledi sadece 1 saatlik bir yolculuk olucak uçakla sorun olmaz inşallah 🙏🏼
Yenianne02 Zeyy_Iboo07 uçakla ben 27.haftamda uçtum ve 11 haftalıkken, hatta aktarmalı uçuş , yani öyle 1 saat de değil. Uçuştan önce doktora gittim bi sıkıntın yok gidebilirsin demişti
nzlbrn Zeyy_Iboo07 7 haftalıkken 12 saat otobüs yolculuğu yaptım mecbur kalıp sürekli bacak hareketleri yaptım her molada inip yürüdüm. Otobüsle gidecek olursanız koridor tarafına oturup ara ara kalkıp oturabilirsiniz