Serap_3 Deletedmom_72 16. Haftayı bekliyorda olabilir. Hayırlısı kuzum artık Allah’ımın vardır bir bildiği. Sağlıcakla gelsinler de inşallah
Serap_3 Hulya-003 devlet hastanesi geç söylüyor galiba bana nasıl olduysa yorum yaptı ama tabi 16 yı beklemek daha garanti olacak
Delice_zeytin Edanur65 nasıl değişebilir diyor doktor ya , üstelik haftası da küçük değil , bende 12+4 te erkek diyorum ama netleşmem için 15. Hafta olmalı dedi gittim netleşti çok şükür
Delice_zeytin Arzu501 bazı kız bebekler zayıf ise biraz geç oluşabiliyor cinsel organı başta çıkıntı gibi duruyor . Bence işinin ehli olan doktor yanılmaz bilir
Ycler19 Deletedmom_72 direk cinsiyet söylediği zaman yanılma olmuyormu ilk gebeliğim o yüzden bilmiyorum
Deletedmom_72 Ycler19 benim ilk gebelik de 11 haftalıkken öğrendim şok şaşırmıştık direk erkek dedi doktur değişmedi
Meryoss Deletedmom_72 banada 12 haftalıkken kıza benziyor kemik yapısı dedi ama net konuşmuyorum 16da net olur dedi cuma günü gidicez bakalım ne olucak
Deletedmom_72 Meryoss çarşamba günü gitcem bende bak ne güzel kemik yapısından benzetme yapmış benim doktor hiç bir şey demiyor kız istiyorum bende hayırlısıyla