hepoyleolurzaten__ Serap_3 12 haftamda kız denildi bakalım 13+5 de bir daha randevum var ozaman net öğrenirim diye düşünüyorum ikiz bebelerimi 😂
Hulya-003 Deletedmom_72 🤣her cinsiyet postunda olman şaka mığ benimkinden çok merak eder oldum sizinkini 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤗
Ycler19 Deletedmom_72 kaç haftalıksınız bende 13+4 doktor cinsiyeti söyledi fakat ben haftasonu küçük bir organizasyon yapacağım sizce yanılma olabilirmi?
Deletedmom_72 Hulya-003 gerçekten çıkıntı hangi cinsiyette ait çok merak ediyorum 😃 yani buradaki arkadaşların bile bir fikri var doktorun ağzından bir şey çıksın istiyorum
Mesen Hulya-003 biri de bana diyecek de hergün bekliyorum bu yazıyı ya 😂😂😂🤭 çünkü bende her cinsiyet her ultrason fotorafi altında Varım 😂
klbkvadisi Deletedmom_72 yazınızı görünce profılınıze girip baktım da ultrason fotoğrafına bende kıza benzettim genelde çoğunluk ne dedi size bilmem ama hayırlısı olsun inşallah
Hulya-003 Deletedmom_72 ben neredeyse 15 haftalık oldum hala gitmedim cinsiyet baktırmaya gerçi farketmez kızımda oğlumda var ama daha net olsun diye gitmedim garanti olsun ihtimaller beni sıkar 🤣🤣
Serap_3 Deletedmom_72 aslında belli olmuş olması lazım 15 haftalık pozisyondan mı ki acaba belli değil
Hamdiyevural Hulya-003 aynen vala bn sanirim 20 bekliycez tam emin omak için dediğiniz gibi çok şükür oğlan da kız da e var bnde bekleyip görelim bakalım
Hulya-003 Deletedmom_72 bakalım 2 gün sonra yok pozisyon müsait değil yok bacak arası kapalı falan derse bayılırım oracıkta bi daha da doğuma kadar gitmem 🤣🤣🤣🤣
Deletedmom_72 Hulya-003 hahaha kız bende sinir krizi geçiriyorum ya erkektir ya kız neyi anlaşılmıyor
Delice_zeytin Edanur65 nasıl değişebilir diyor doktor ya , üstelik haftası da küçük değil , bende 12+4 te erkek diyorum ama netleşmem için 15. Hafta olmalı dedi gittim netleşti çok şükür
Deletedmom_72 Hulya-003 o çıkıntı neyin nesi zaten aklım almıyor 11 haftalıkken oğluma doktor direk erkek dedi şok olmuştum 😃 şimdi 15 haftalıkta belli olmuyor çıkıntı var sürekli 12 haftalıktan beri
Hulya-003 Deletedmom_72 çok merak ediyorum bide eşim ortaya büyük bir hediye koydu erkek istiyor eşim erkek olursa büyük bir hediye beni bekliyor 🙃