emirtimr1 Arzu501 askım 13 de kız 14 de ekrek dedi😂 yani 14 haftada bacak arasında kordon olduğu için emin olamadı 13 martta kontrol var inşallah öğrenicez😂😂
Nuraslanklc Arzu501 oğluma 13. Hafta da kız gibi demişti genç bir dr du muhtemelen acemilikten 16. Haftada kesin erkek olduğunu söylemişti başka bir dr😅 o yüzden 15 inci haftadan önce ne yapın edin cinsiyet öğrenmeyin 😂
emirtimr1 Arzu501 olabiliyor askım hatta 11/13 haftalar çok erkek 16. hafta gibi daha net sonuçlar verebiliyor doktorlar
Zbdy_27 Arzu501 benim de 11 hafta da kemik yapısı erkek dedi 16 hafta da gittiğim de kız bebek olduğunu öğrendim 🥰
Damla_pelin Bende 16+5 te gttm net olur diye cnku değişen çok okudum yüzde 90 erkek dedi yanılma olmamstr herhalde haftası büyük çünkü
Nuraslanklc Arzu501 pipiyi kordon sanıyorlar muhtemelen yada kordonu pipi sanıyorlar başka açıklaması olamaz 😂 ama erken haftada çok tecrübeli bir dr değilse yanılma ihtimali yüksek oluyor işinin ehli olan kemik yapısından bile anlıyormuş çünkü cinsiyeti
sevcan_35 Arzu501 12 ve 14 . Haftada 2 farklı doktor kız dedi 16. Haftada erkek olduğunu öğrendim şok oldum 🤭
Mzzz 11 hafta cok erken zaten hatta 12 de erken 16. Haftada daha net söylerler ama muhtemelen kızdır benimde 12 haftalıkken kız demişti kız dogdu