mervepsai Kızlar hamile olup havuza giren yüzenler varmı varsa bunla ilgili enfeksiyon vs sıkıntı yaşayan oldu mu?
Emell mervepsai eneksiyona o kadar acigiz ki korkumdan hamile kalmaya karar verdigim andan beri gidemiyorum . Gebelikte cok faydali ama ne kadar hijyenik? Enfeksiyon kaptigin zaman dogru durust ilac da kullanamadigin icin cok daha buyuk zarati olacaktir
Merve201119 mervepsai ben hamile olduğumu bilmeden havuza girmiştim canım sonrasında enfeksiyon kaptım havuz pek önerilmiyor enfeksiyon riski olduğundan dikkatli olmakta fayda var
Merveanneoluyor mervepsai hamile kaldığımı öğrenmeden önce tatil ayarlamıştık yazın Antalya’da, öğrendikten sonra mecbur gittik ama havuza hiç girmedim denize de dizlerime kadar🙈 tedbiri elden bırakmamak lazım
mervepsai Merve201119 bende girmek zorunda olduğun için girdim malesef enfeksiyon kapınca naptınız nasıl geçti peki :(
mervepsai Merveanneoluyor iyi yapmıssın mecbur kalmadıkca temizliğinden emin olmadığımız havuza girmemiz lazım bende yüzme antrenörü olduğum için mecbur girdim 😞
Merve201119 mervepsai doktor gerekli gördüğü zamanlarda veriyor canım ben kullandım antibiyotik canım idrar yolu enfeksiyonu için
Nurayocal mervepsai ben amerikada yasiyorum salonun havuzu disinda spor salonu ve grup dersleri var. yoga pilates gibi gidebilidigim kadar 31 haftaligim. Ama ev tasidik bir iki haftadir gidemedim hic maalesef.