kubranurleo 3.5 aylığım şu an. Erken değil dimi? Artık pantolonlar olmuyor gidip aldım 2 tane hamile pantolonu. Ama garip geliyor şekli biçimsiz ve görüntüsü kötü olduğu için biraz çekindim hemen şimdiden giymeye. Siz ne zaman başladınız giymeye?
neanladinyurdagull kubranurleo karnınız çıkmaya başladıktan sonra giyebilirsiniz.Ben hamile taytı almıştım çok uzun süre kullandım
snowglobe kubranurleo Çok çirkinler. İlk hamileliğimde de giymedim şimdi 2. Ye hamileyim tine giymiyorum. En güzeli tayt
Spgrr kubranurleo 12 haftalikken giymeye başladım çünkü olmadı pantolonlarım garip duracak birseyde yok aslında neden öyle düşündünüz üstüne o karın paneli kısmı gözükmeyecek sekilde gömlek vs gayet güzel duruyor
kubranurleo Spgrr Benim üstlerim hep kısa olduğu için kötü durdu sanırım biraz da uzun tişört alıp deneyeyim bakalım
merve_3807 kubranurleo ilk hamileliğimde pantolon aldım karnı oluyordu ama bacakları çok tuhaf duruyordu hep bunda tayt aldım çok daha rahat oldu
nzlbrn kubranurleo 16. Haftada giymeye başladım trendyolda artış markası var ordan aldım İspanyol paça hamile taytı utanmasam yatıcam o kadar güzel ve rahat
BabyAta nzlbrn bende bu markadan tayt aldım ama verdiğim paraya yazık diz yaptı ve tüylendi 3 4 giymede kalitesizler
BabyAta kubranurleo ay ben hiç güzel bulmuyorum onları almadım 29. Haftadayım Hiçte gren duymadım pantolon giymeye tayt ve bol paça takımlarım var belleri geniş gayet rahat ediyorum
nzlbrn BabyAta benim aldığım çok iyiydi ya ben her gün hastanede forma niyetine de giyiyorum daha hiç tülermedi İspanyol paça olduğu için diz tarafı zaten yapışmıyor o yüzden orasını bilemem tabi 😊
Ebru3457 kubranurleo 6 aydan sonra başladım bende ondan önce kendi lastikli bol pantolonlarımla idare ettim ama sıkmaya başlayınca mecbur giymeye başladım
mervemurat16 kubranurleo ben 6-7 aylıkken giymiştim doğuma kadar şuan yanlardan ayarlayıpta giyiyorum
mystery00 kubranurleo valla bütün hamileliğim boyunca tayt giydim üstüne uzun sweat tişörtlerle çok rahat oluyo. Pantolonlar çok biçimsiz😄