Deletedmom6666 Kızlar Bebeğim vücut olarak haftasıyla uyumlu 32 haftalık fakat kafası 35 haftalıkla eşitmiş doktor ihtimaller üzerine konuşuyor genetik olabilir diyor ama araştırmıyor 🙄 benim ne yapmam lazım araştırma hastanesine mi gideyim
Zuleyhakaan Benimde ilk oğluşumun kafası cok öndeydı hatta normal doğum sınırının da üstündeydı. Sımdı 3 yaşına gırcek hala koca kafalı😂 var bi 5 yaş kafası😬 ıkıncı de oyleymiş önde bıraz dedı daha 22 haftalık ama genetıkmış bizde. Benım dayılara cekmişler yoksa bız kucuk kafalıyız😂
Deletedmom6666 Zuleyhakaan annem diyor ki sende koca kafalı doğdun 😂 geçen resimleri gösterdi gerçekten kafam kocaman hiç dikkat etmemiştim 😨 ama yine de korkuyorum ya yavruma araştırma yapmadan koca kafalı diyorlar oturuyorlar 🤔
Ozge77 Canım benimde 30. haftalarda 2 hafta önden gidiyordu ama 37+1 de 1 hafta önden gidiyor sorun yok dedi doktor yani ilerleyen haftalarda uyumu yakalayabiliyor. Ama yinede içini rahatlatmak istersen başka bir doktorada gözük derim
Deletedmom6666 Ozge77 hayırlısıyla bi doğsaydı da gözümün önünde olsaydı ya 🙄 inşallah alırız sağ Salim kucağımıza 🤷♀️