Selin_26 Merhaba 14+4 deyiz asiri kabizlik ve gaz sorunum var ne yaptiysam gecmedi doktorun verdigi ilacda cok etki etmekdi sizler neler yaptiniz yardimci olurmusunuz
Ssdssd Selin_26 ben brokoli yiyorum sanki faydası oldu gibi ekşili yediğimde biraz daha rahat tuvalete çıktığımı fark ettim 11+1 im aynı dert bende de var
Melliisaa Selin_26 Ben de hamileliğimin ilk başlarında yaşıyordum bitki çayları içmeyin Yani şu anda kimyon rezene gibi çayları içmeyin. Işe yarar mı bilmiyorum Size yasak mı onu da bilmiyorum Çok sıkıştığınız zaman bir bardak sütü kaynatıp içine Biraz Nescafe koyarsanız o rahatlatır diye düşünüyorum ben de işe yarıyordu
Selin_26 Hepinize tsk ederim denemediklerimi denicem bu surec insallah cabuk gecer bazi zaman yemek yiyemsz hale geliyorum
Melliisaa Selin_26 Ha bu arada en en en en en önemlisi bol bol su içmek 2-3 litre hatta çok sorun yaşıyorsanız 3,5-4 litre su içmeniz gerekiyor
Cemre44 Beni normalde de türk kahvesi tuvalete çıkarıyor çok zor durumda kalınca bitter çikolatayla türk kahvesi içiyorum. Sabahları kuru erik üstüne su da iyi geliyor. Peymanın paketli kuru eriği çok iyi ondan alıp deneyin. Yürüyüşünde faydası var