Capraz29 Kızlar devlette çatı muayenesi olan var mı bana doktor doğum sancıların geldiğinde değerlendirilmez çatı durumunu dedi öncesinde yapmıyoruz dedi bilemedim ilk doğumum olacağı için tedirgin oldum
RM0 Capraz29 bende bu gün gittim cuma günü 37 ye gircm yapmadı doktorum 41 e kadar bekleriz dedi galiba doğum anımda bakacaklar açılma varmı yok mu diye
Miracleee Capraz29 arkadaşım 37. Haftasında devlette çatı muayenesi olmuştu. Ben ozelde 36. Haftada oldum.
Tatar59 Capraz29 yani erken yapılmasının çok da gereği yok aslında. Normal doğum bekleniyorsa, son anda bakılır normale uygun değilse alınır yine zorunlu sezaryene.
bebegimhayalim Capraz29 benimde ilk dogumum olcak özele gidiyorum henüz yapılmadı 37+2 bugun gittim Hatta sadece ultrason ve nst bakıldı
Miracleee Aysenuraluc muayene çok rahat geçti 3 saniye sürdü. Ama eve geldim ve pelvik bölgemde ağrı oldu 2 gün filan devam etti. İki kez çatı muayenesi oldu ikisinden sonra da bu ağrım oldu.
Aysenuraluc Miracleee teşekkür ederim umarım benim de rahat geçer. Bebeğinizle çok güzel zamanlarınız olsun inşallah tüm ağrılarımız sancılarımız elbet geçecek ama insan biraz endişeleniyor maalesef 🙏🌸
Miracleee Aysenuraluc hiç kasma kendini göz açıp kapayan kadar bitiyor zaten. Acısı da yok. İnşallah hepimiz sagliklankolayca kucağımıza alalım yavrularımızı🤲🌸