dilanysl Sancim acilmam yok bebek hala yukarda böyle gderse en geç 10 ocakta suni sanci alcam neler yapmam lazım bilgisi olan
aysecakir dilanysl merdiven inip çıkabilirsin akabinde bol bol yürüyüş, hurma yiyebilirsin ve belini sağa sola doğru hareket ettirirsen faydası oluyor diye biliyorum ☺️
Aysegularas dilanysl ayniyiz senle benimde 10 ocak son ama hala sanci acilma sifir bende ugrasiyorum ama tık yok
Hamiss5 dilanysl ben de de tik yok ama şimdiden sonra bekliyorum ben bugün 38 olduk şuanda n sonra zamanı degilmi
dilanysl aysecakir yuruyorum canım hergün 1 yada 2 saat çömelme hareketleride yapıyorum hurma ve merdiveni deniycem çok sagol
dilanysl Aysegularas ne yapcaz bilmiyorum böyle Allahım yardımcımız olsun ben çok normal ıstıyorum istedigm olur ınşallah
dilanysl Hamiss5 öyle ama doktor acilmana yardimci ol 40 haftayi geçmesin dıyo fıkır almak istedım canim 😊
dilanysl Aysegularas ayni gün dogururuz belki 😁 bigün hastanede denk gelsekte tanimayiz ki birbirmizi bugün hastanedeydm ben
Aysegularas dilanysl bende dun hastanedeyim bende cok memnunum dontorumdan bi daha hangi gun gidiceksin canm