Mom89_ Sağlık ocagına gitsem kollarım ağrıyor diye ilaç yazar mı sadece feramat kullanıyorum vitamin eksikliğinden sanırım ilaç yazar mı kadın dogum dr mı git der acil ona göre saglık ocağına gidicem kollarım zonklıyor 🥹🥹
Boncukk123 Mom89_ takibini yapan doktora git canım muhtemelen kan tahlili yapmadan bşey vermez ama sağlık ocağında ki aile hekimi de ilaç verebiliyor tabii ki
Semanur_02 Mom89_ yok maalesef kollarda ayaklarda uyuşukluk hissedersin çok normal aşkım sıcak tut kendini uyuşukluğu alıyor ama maalesef ilaç yazmaz
Mom89_ Semanur_02 uyuşkluk değil zonklamasından ağlıyoruö geceleri bi ayagıö bi kolum geziyor agrı böyle :/
Semanur_02 Mom89_ valla bende dünden belli kasık agrısı çekiyorum çok fena ama napalım aşkım evlat işte 😅
Boncukk123 Mom89_ sen görün yine de canım magnezyum kullanmıyorsan verebilir kendısı kan tahlili olmadan veremem derse kadın doğuma gidersin
Mom89_ Ayy şükür gittim doktor decavit vitamin yazdı tahlil yapmadan birde dinmeyen burın akımtım sızlamam var özel doktor bi ilaç yazmıştı cefaks onuda yazdı şükür çok mutlu oldummmmmm 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️