Edakaykun52 Arkadaşlar merhaba,18 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim bebeklerin hareketini sadece sol kasık tarafımda hissediyorum arada bir sağ tarafta çok nadir. Acaba bunun sebebi ne olabilir biri harekt edip diğeri etmeye bilir mi
ftmm38 Edakaykun52 bende 18+4 um bebislerin biri sagda biri solda soldakini daha iyi hissediyorum sagdakini biraz daha az hissediyorum bebeğin hareketinden sakinliginden kaynaklanabilir ilerleyen zamanda daha net hissederiz diye düşünüyorum ☺️
Ssb Edakaykun52 Edakaykun52 bende 22+5 haftalık hamileyim hala bir hareket hissetmiyorum sadece karnımın sağ sol taraflarında gerilmeler olduğunu hissediyorum bence daha erken merak etmeyin zamanla her şeyi hissediyorsunuz
ikizoglusannesi Edakaykun52 kızlar isimleri ne koymayı düşünüyorsunuz benim ikiz oğlum olacak Allah’ın izniyle 😍
Funda54 Bende çift yumurta ikizlerine hamileyim 15+3m daha hissetmedim ikinci gebeliğim kızım sağ tarafta idi oğlum solda merakla bekliyorum hareketlerini
Edakaykun52 Ssb biri güçlü iken diğerinin hareketlerinin az olması biraz tedirginlik yaratıyor açıkçası inşallah zmaanla daha iyi anlarım teşekkürler 😘
Edakaykun52 ikizoglusannesi benimde biri erkek biri kız sanirim şuan sadece sağlıklı dogmalarina odaklandım isim dusunemiyorum🥴