Ayazfatos kizlar mide bulantisi yasamayip kizi olan varmi genelde kizlar mide bulantisi yaparmis erkete olmazmis dogrumu acaba bu teori 😇
cansubsrr Ayazfatos Valla benim şuana kadar hiç olmadı bundan sonrada olurmu bilmem ozaman bizimki erkekmi yani 6+6 haftalık
Krasivyy Ayazfatos benim zerre midem bulanmadı 17 haftaya kadar kızım olcak inşallah son iki haftadır mide bulantısından ölüyorum o da sanırım demir ilacı içiyorum ondan
Esraburhnkulu Ayazfatos ilk hamileligimde hic olmadı oğlum oldu 10 aylık şuan.. ve yine 9 haftalık hamileyim hiç yok bakalım cinsiyet ne olucak ?? Bende böyle bi şey duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum .
Ayazfatos cansubsrr benimde 2. gebeligim cnm oglumda olmadi sdce saclanirken kotu oldum mide yanmasindan kustum artik simdi bende 6+5 im merak ediyorum kizlar kusturur erkek sakin geviyor diyoalr 😑
Ayazfatos Esraburhnkulu yani duydgum dogrultusunda bende drdim acabami diyede bakalim bnmde ilk gebelihimde hic olmadi gayet rahattim 😇
Aysebkr1258 Ayazfatos cinsiyetimiz erkek miğde bulantısından istifradan hastaneden eve gelemedik bi süre bence böyle şeylerle cinsiyet öğrenilmeye çalışılmaz bünyeden bünyeye değişiyor
Ayazfatos 23Zumra bende 6+5 im.daha bisey baslamdi sdce arada midem donuyo duruyo sanki arabadayim rahatsiz pluyprum.gibi 😇
Fatmaykt Ayazfatos mide bulantısı kusma vs cinsiyetle alakalı değil olan varsa da tesadüftür. 17 haftalık gebeyim oğlum olacak ve daha hala kusmalarım devam ediyor.ilk zamanları gibi tüm günümü etkilemiyor ama devam ediyor hala
Nisanurr Hiç alakası yok valla kusmadım ama öğürtüden mide bulantisindan midemi çok kusasim geldi ve oğlum olacak 🖤
ailecekizledik Ayazfatos ben 12 13. Haftaya kadar her gün kustum artık kusmaktan ağzım burnum kanıyordu sonra bi anda kesildi bebisim erkek🤷♀️
Ayazfatos ailecekizledik irsi bi duru. olsa gerek anneden gelen fln bend eoglumda cok rahttim kusmadim hic
cansubsrr Ayazfatos Valla bendede mide yanması var bebek saçlı olucak diyolar bakalım bulantı falan yaşamadım hiç
Erham Ayazfatos 17 haftalık hamileyim oğlum olacak hala kusuyorum :) . Doktorumun karısı erkek doğurdu 30. Haftaya kadar kustu
IzguVeAnnesi Ayazfatos Bu hamilelikten hamilelige degisir canim. Ben hamileligimin en basindan beri ne bulanti ne kusma ne bas donmesi hicbir sey yasamadim cok sukur hala da oyle 😊 Findik bir kizim olacak. ☺️ Annene sormalisin bu genelde genetikle alakali😊