Mcay Merhaba. Pendik taraflarında doğal doğumu destekleyen, ten tene temas ve geç kordon kesimine önem veren hastane/doktor arayışı içerisindeyim. Önerilere açığım
momzuzan Mcay Kesinlikle Aytekin hanım derim sezaryen sonrası normal doğum yapan tek doktor hastanede. Suya doğum yapıyor yatakta doğum yapıyor ve tüm hastaları memnun. Doğal doğum istiyorsanız seçiminiz Aytekin hanımdan yana olmalı. Başkası hayal kırıklığı olur
Mcay Ozgekckm medipol de birçok kişi saadet hanımı önermiş. Kendisi hakkında bir bilginiz var mı peki? Hastaneyle görüşmek ayrıntılı bilgi alabilir miyim bilemedim
Ozgekckm Mcay sadet hanımı duyuyorum ama kendisine hiç muayne olmadım aytakin hanıma ben kendimde ssvd adayı olduğum için gidiyorum gayet memnun bir süreç geçirdim kendisiyle pozitif bir insan sıcak kanlı açıklayıcı numarasını paylaşıyor kendisine ulaşım mümkün mutlaka geri dönüyor mesajıma
Mcay Hepinize teşekkürler. Son hastane kontrolümde ikiz olduklarını öğrendim. Umarım Aytakin Hanım bu konuda da yardımcı olur 😊