Mzzz Merhaba arkadaşlar 2. Normal doğumlariniz nasıldı doğumdan çok korkuyorum çpk zor ve kötü biir dogum yaşamistim 2. Daha kolay oluyor diyorlar doğru mu
Canan_bakal0703 Mzzz ilk dogumun bilgisizlik olunca cok zordu ikincisi ise tecrube olunca kolaydi evde cekip sanciyi oyle gittim hastaneye 7 cm aciklik varmis 2 saat icinde dogurdum hemde dikisim ilkine gore cok olmadi ilk dogumumda bildigin maf olmustum
hunilimom Mzzz bana ilk doğum daha kolay geldi niye bilmiyorum başıma ne gelecek bildiğim için birde aklım hep digerindeydi ıkınma felan yapamadım ama ilk çocukta da ıkınma yapamadım karnıma basmislardi ama.bunda basmadilar 😂😂 ayy bilmiyorum hepsi aynıydı bende
merve_3807 Mzzz benimde ilki çok zordu suyum geldikten sonra 11 saat sancı çektim suni verildi baya zorlandım ama ikinci de daha hareketliyim ve disarda bekleyen bir yavrum var diye bunu hemen doğurmak için kendimi daha çok zorlarım diye düşünüyorum
Mother__25 Ayy bende surda sessizce bekliyim benim ikinci olucak korkuyorum suni samci yemiştim birincide saatler sürmüştü bu seferki inşallah kendi sancimla kolay dogururum,dogururuzz🥰
Sema1818 Tatar59 Mother__25 Damlanur0524 ay benimde ilk doğumum olucak ve asiri korku sarmaya başladı beni 2 ayım kaldı doğuma 😂
sarikiz1 Canan_bakal0703 suyunuz gelmişmiydi benimde ilki zordu 12 saat suni çekerek doğurdum ama evde suyum gelmişti bekleyemedim
Mzzz Canan_bakal0703 aynen bu sefer bende öyle yapmak istiyorum hastahane çok zor oluyor devamlı alttan muayne ediyorlar
Nur_trn Canan_bakal0703 ikinci dogumda dikiş ağrısını hissettiniz mi ben de ilk dogumum da yırtık oldu dikilince mahvoldum sancida bu kadar acı çekmemiştim iğneyi vs hissettim şuan ikinciye hamileyim ve korkum var yine aynı acıları hissedermiyim diye
Canan_bakal0703 sarikiz1 hayir suyum falan gelmemisti Suni sancida verilmemisti. Ama kendi sancim vardi hastanede suyum doktor patlatmisti . Erkenden gitmistim sancilaninca asiri sancim vardi ve ilk olunca asiri dikisim vardi diger dogumumda evde sancimi cekip oyle gittim doguma simdi yine gebe yim allah nasip ederse evde cekip oyle gitcem hastaneye
Damlanur0524 Canan_bakal0703 sancı neye benziyo tam olarak bana tarif eder misiniz çok krkuyorum ilk doğumum benimde yaklaştı birazcık 🥺🥺🥺🥺😖😖😖
Canan_bakal0703 Damlanur0524 Ogun geldiginde rabbim sana O sanca dayanma gucu versin bir avazda kurtarsin O dogum sancisinin tarifi yok
Mzzz Damlanur0524 inan hiç hatırlamıyorum çok garip sadece aklım çikiyordu nasil oldu unuttum bilmiyorum daha 5 ay olmustu
Damlanur0524 Ozgeee36 dayanabilcek bi ağrı mı kız ben niye bu kadar stres oldum bilmiyorum çok korkuyorum canım da çok tatlıymış bunu anladım 🤣😖😖
Damlanur0524 Canan_bakal0703 amin amin amin çok amin Allah razı olsun dayanabiliniyo mu nasıl bi acı ya kendimi korkutmalı mıyım sizce
Mzzz merve_3807 benimde suyumu patlatmişti doktorum sonrası gerçekten baya zorlandım aslında 4-5 saat falan sancı çektim ama o bana fazlasıyla yetti daha fazla çekebilir mıydım bilmiyorum😅
Damlanur0524 Mzzz dayanabiliniyo mu yani çok sancıya gelemeyen biri olarak ben dayanabilir miyim sence
Mzzz Damlanur0524 benimde canım tatlıdır ama bir şekilde dayaniyorsun diyeyim geliyor geçiyor sık dişini yaparsın yaparız sonuçta bizim özelliğimiz bu rabbim bize kabileyiti vermis
isilaybestee Damlanur0524 tabi ki dayanırsınız 17 gün önce ilk doğumumu yaptım o kadar korkuyordum ki hem çevremdeki kötü hikayeler hem kendi takıntılı kişiliğim aklımdan olur olmadık bir sürü senaryo geçti ölüme varıncaya kadar ama hepsi boşunaymış canım çok tatlıdır ağda bile yapamam canım açıyor diye ama Allah gerçekten sabrını veriyor o anda şiddetli adet sancısı gibi oluyor sancılar ve geldiğinde 1 2 dakika sürüp sonrasında kesiliyor 2 3 dk sonra tekrar başlıyor dayanılamayacak gibi değil ben hastaneye yattığımda sancı için pilates yaparım duşa girerim vs diye kafamda planlamıştım fakat hiç birine fırsatım olmadı 2 cm açıklıkla yattım 2 buçuk saatte kendi sancımla oğlumu kucağıma aldım inanırsanız herşey mümkün
Canan_bakal0703 Damlanur0524 kucagina yavrunu aldinmi hersey olmamis gibi geliyo ki Ben igneye benim fobim var Ben igneden bile korkan insanim o halde dayandiysam sende dayanirsin rabbim guc kuvvet veriyor rabbim bu yolda Kimseyi yariyolda koymasin ins allah
Damlanur0524 Mzzz gelip geçiyo dimi yaparım bende 19 yaşındayım bilmiyorum yaşım küçük diye mi ne biliyim inanın geceleri gözüme uyku girmiyo korkudan ama sezeryandan daha da cok korkuyorum
merve_alan04 Mzzz 3 doğum yaptım hepsinin açılma süresi mahvetti beni olmuyor bir türlü rekor sancılar çekiyorum ama yok şu 4 e hamileyim