Annesiiy Nasılsınız kızlar? Belirtisi olan var mı 😊 ben bu ayda hamile kalamazsam ovulasyon testine başlayacagim daha önce denemedim hiç 🙈
Sunshine123 Annesiiy benim de bat 18 ya da 19 daha çok var bu ay klomen kullandım inşallah faydası olmuştur. Hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah 🥰
Hatice_11 Annesiiy benim de bat 11 regla 9 gün kala kahve rengi kanamam oldu 1 gün sürdü . Şuan hafif mide bulantım oldu bu gün , gaz ve göğüsüm şişmiş gibi hissediyorum
Dunyammmm Selam canm benim de bat 18 bir kızım var 2. Yi istiyoruz 5-6 aydır deniyoruz . Ovulasyon aldm bu 2. Ayım geçen ay olmadı gebelik bu ay bakalım. Hayit macunu kullandm bu ay Bende merakla beklyorm.rabbim tüm isteyenlere nasip etsn❤️
Annesiiy Dunyammmm amin canım sağlıkla tekrar Allahım bir evlat daha nasip etsin bizlere 🙏🏻 belirtin var mı peki?
Dunyammmm Annesiiy suan belirti için erken olmazmi ki canm 12 gün var daha regle . Yani vücudumu dinlersem eğer sadece sol yumurtalık ta Bi kramp baskı tarzı birsey oluyor.senin peki ne durumdasn
Dunyammmm Bu arada ovulasyon testi almanı öneriyorum canm mutlaka al başla geçen ay 14 ve 15 günler yumurtlama gosterirkken bu ay 13. Gün yumurtlama oldu 15. Gün catladi
noble1 Benim 16sı ✌🏻 doktor takipli ilerledim klomen kullandık/ yumurtaları gördü doktor, geçen hafta salıdan beri 36-48saat aralıklı düzenli değerlendirdik bakalım umarım tutmuştur. 😮💨 5-6 gün kala test yapmaya başlrım ben🤣
buse7272722 benimde kasik agrim basladi bugün cok endiseliyim asilama 5. güne döndük, degisik bi bicak batmasi gibi cözemedim doktoruma sordum yerlesme agrisi icin henüz erken dedi ama baska ne olabilirli bu 🥺
Kur Benimde bat 16 kızlar. 3 aydır deniyoruz bende iki günde bir olacak şekilde değerlendirdim umarım olmuştur 🙏
Ftrhn Annesiiy bat 14 bugün erken gebelik testi yaptım gölge gibi ikinci çizgi çıktı 🥲 önceki aylarda bembeyaz negatifti bende hiç çıkmaz kuruma çizgisi inşallah bebiştendir bu kadar erken öğrenen var mı. Öyle ışığım altında iyice dikkatli bakınca görünüyor
Ftrhn Annesiiy böyle ufak ufak kasıklarımda sanki üşütmüş0m gibi ağrı var. Bir de 2 gündür durduk yere tuhaf bir bulantı hissi geliyo. Oğlumda da bu olmuştu