Ceviz6550 Damla 16.kasım 2014 te evlendim 3 kasım 2015 te ilk bebeğimi aldım kucağıma 19 yaşında evlendim 20 yasinda ilk bebeğim oldu. 24 yaşında 2. Bebeğim oldu şuan 27im biticek Mayıs’ta bu ayda inşallah Bebeğimi alicam kucağıma ☺️
mihraveannesii Damla 20.09.2020 de 24 yaşında evlendim. İki yaşında kızım var 38haftalık oğlumu bekliyorız❤
Srfe01 Shshshj_5143 bende çok doktorw gittim doktorların yönlendirmesi ile evde parmak egzersizi ile atlattım emlw krem anestol krem atarax citoles hap kas gevşetici içki bile öneren oldu içemedim
Shshshj_5143 Srfe01 ayy evet bana da son anlarda içki artık önerdiler uyku hapı denedim olmadı zor bir süreçti ama geçti şükür ve şuan 5 aylık halimeyim bebek için ilişkiye hiç girmedik yeniden olabilir miyim diyede düşünüyorum bazen
Srfe01 Shshshj_5143 normal doğumun tetiklyebilecegini söyledi doktor bana bebek iriydi sezeryan yaptik
Alpsmommm Damla Nikah tarihimiz 02.08.2018 Düğün tarihimiz 03.11.2018 18 yaşında evlendim 4. 5 yaşında oğlum var 17+4 günlük hamileyim kızımızı bekliyoruz 💖
minikprensesimm Sureyya1 çok teşekkür ederim vallahi zor oluyor ama halloluyor ya inanın eşim ve benden başka kimse de yok doğumda bile yalnız oluruz ama kurban olduğum Allah veriyor onun da sabrını gücünü
Sureyya1 minikprensesimm masallah Rabbim gucunuzu artirsin saglikla afiyetle buyutun insallah onlar bizim gelecegimiz
Meral_esila Damla 29 Mayıs 2016 da evlendim 17 yaşındayken yani 7 yaşında kızım var 4 buçuk aylıkta hamileyim✨
Siyahameftunbirii _b-e_ biraz gec gördüm kusura bakmayın evet aile onayı ile devlet kıyıyor aile imzasi gerekiyor
BirAskMasali1323 05.07.2022 💍düğün tarihimiz 21 yaşında evlendim şuan 23 yaşındayım iki yıl bebiş istemiyoduk istediğimiz gibide oldu yeni 8 haftalık gebeyim🥰
Yagmurata24 Damla Kız bu ne herkes 20sinde evlenmiş ve herkes 8 aylik hamile 😁 Ben 31 yaşımda evlendim, kariyer peşindeydim şu an bile hazir değilim bravo size kızlar cesaretinizden dolayi 👏🏼 32 yaşimda da hamile kaldım 8 aylik hamileyim bu arada ben de 😁