Fatima04 Böyle olan varmı ya açım acıkıyorum ama midem bulaniyo hiçbişey yiyemiyorum herseyden tiksiniyorum ne yapa bilirim
Alisa_ Fatima04 bir ara bende oyleydim acikip yiyordum azcik sonra afedersiniz kusuyordum hep aç hiss edoyordum ama geciyor merak etme, çok rahatsız ederse seni doktora şöyle bulantı için ilaç versin kesinlikle bulantıyı hemen geciriyor
Hamdiyevural Fatima04 kuruyemiş badem ceviz fıstık üzüm kurusu bunları yiyebilirsin acliginiz bastırır mevsiminde olan meyveler onlarda iyi geliyor kokusu olan yiyecekler midenizi bulandırır bu belli hir süreye kadar devam edebilir ama ne kadar süreceği kesin değil 2.trimester dönemine girince biter diye umuyorum
gmz10 Benim de aynıydı şimdi biraz azaldı bulantılar. Açım ama yiyemiyorum çok kötü bir his. İnşallah zamanla senin de geçecektir. Ben elma, muz, kivi, ayva gibi meyveler yiyordum daha çok bastıryordu. Bazen kraker bile yiyemiyordum.
Fatima04 mavikalpvemavikalp yok zaten öyle seyler basindan yiyemiyorum et etli yemekler yağlı yemekler yiyemiyorum ancak patates makarna fln kokusuz yağsız olan seyler ama artık onlarida istemiyorum ne yicem bilmiyorum
Catcad Haftadayım. Öncesinde yiyordum sonra kusuyordum şimdi 3 haftadır yiyemiyorum. 2 haftada 6kg verdim. Su bile kana kana içemiyorum. Baş ağrım çok oluyor. Zorlayarak günde bir avuç yiyorum ayakta kalmak için. Bugün krep yapıp içine labne marul koydum. Yarın da aynı şeyi yapacağım yemesi rahat oluyor. Fikir olsun.
Fatima04 Catcad bendede baş ağrıları çok oluyor şuan bile ağrıyor başım ağrıyınca hiç yiyemiyorum. Önerin içinde teşekkürler deniyeceğim