Haticemhy2727 9 haftalık hamileyim normalde çok kusuyorum pazar günü bir olay oldu baya korktum o günden sonra kusmam kesildi şuan sadece mide bulantısı var ama kusma yok bebeğime bir şey olmamıştır dimi
Hamdiyevural Haticemhy2727 yok be sürekli miden hulanicak diye bişey yok birden kusman kesilir miden bulanmaz gebelik böyle dgisik bişey kiminde doğum sancısı başlayınca midesi bulanir
Gyulche Haticemhy2727 yok canim hep kusma mide bulantisi olmuyir bazen ben hamile oldumu unutuyodum birden ne agrim ne mide bulantilarim kaliyodu
Narineee Haticemhy2727 kanaman vs lekelenmen yoksa korkma cnm bir bakıyorsun sanki hiç hamile deilsin gibi bir bakıyorsun kusma uyku halsizlik
Hamdiyevural Haticemhy2727 denk gelmiş olabilir çok korkuyorsanız bı konstrole gidin ama pek bişey olduğunu sanmıyorum kimisi de sadece 2 ay boyunca kusar yani 8 haftalık iken bulantısı geçeni gördüm bn
Gyulche Haticemhy2727 bende cok yasadim hele kontrol zamanima denk geldinde ultra sonda bakildinda hep sey sorardim kalbi atiyomu cnku ne mide bulantisi nede agrim bisey yok
nurcan05 Haticemhy2727 31 haftaya kadar kustum hep prilam kullandım onun sayesinde kusmadım ilaçta çok uyku yapıyordu mecbur kullandım kusmayan hamileler çok şanslı