annevebebek17 Kızlar ramazan temizliği yapıyorum iki gündür akşamları resmen özel bölgemde ağrılarım oluyor sizinde öyle oluyor mu yapabiliyor musunuz temizliğinizi yufkanizi makarnanızi🫤
BabyAta annevebebek17 niye kendinizi yoruyorsunuz ki ramazana özel temizliğe ne gerek var normal günlük temizlik zaten yapılıyor hafif işleri yap geç yazık değil mi kendine bebeğine
poyrazin_annesi28 annevebebek17 Günlük temizliğini yap geç niye kendini bu kadar yoruyosun ki ? Belli ki vücudun zorlanıyor dinlenmeye bak
Suhiss annevebebek17 bence yapmayin riskli dönemlerdesiniz doguma yakin olsa haliniz varsa yapın bisey olmaz derdim
annevebebek17 BabyAta tabikide öyle ama yinede misafir agirlanan bir ev ramazanda.. Hamileliğim in ilk ayları çok zor geçti elimi birseye süremedim toparlanmam gerekti o yüzden yapıyorum
BabyAta poyrazin_annesi28 hiç anlam veremediğim işler ya bir evde düzenli temizlik yapılıyorsa eğer ramazan temizliği bayaram temizliği vs ne gerek var ki bunlara. Birde hamile hamile hiç uğraşılır mı ya ben bazı gün yatağımı bile toplamıyorum canım istemiyor ağrım var vs diye 😂😂
annevebebek17 poyrazin_annesi28 hamileliğim in ilk ayları çok zor geçti evde hicbirseyy yapmadım sizinde Dediğiniz gibi ama ramazanda misafir agirlamasi oluyor o yüzden toparlanmam gerekti
poyrazin_annesi28 BabyAta Aynı fikirdeyim sizinle 😂 Ölümlü dünya kendimi o temizlik su temizlik diye diye bitiremem valla 😂 Günlük işler tamamdır 😂
BabyAta annevebebek17 şahsan ben misafirde ağırlamayacağım gerek yok ki akrabalardan arkadaşlardan kimsede gelmez hamile halimle hizmet ettirmezler kendilerine bence kendinizi düşünün boşverin misafiri onlar sizi ağırlasın bu ramazan 😊hamileliğinizde sıkıntılıymış