Yeldan aybukekurt55 bende 35+3 oldum 32 de her şeyi hazır edip koydum kenara. Acil durumda direk valizi alıp çıkacağız 😂
aybukekurt55 Ayseanneeee annem yanımda kalıcak herşey anneme kalsın istemiyorum en azından dolapta birşeylen olsun 😀
aybukekurt55 Serifekrtkn bir iki hafta sonra mı 😀 çık geç değil mi ütülemesi ayrı sorun tek iseniz yıkıyorsun kurumuyor
aybukekurt55 Rumeysaaa67 anladım canım gene de dikkat et çık yorma kendini ben bi iş yapınca belimin sırtımın ağrısından duramıyorum
aybukekurt55 Benusi6535 sağlıkla gelsin inşallah benimde öyle görülüyor mart sonu nisan başı bakalım 😊
aybukekurt55 Bekledigimmucizemm bugün hastane çantasını hazırladım 😀 baktım herkes hazırlamış 😀 halılar yıkamaya gitti ev temizliği ve buzluk kaldı bakalım onları da yavaş yavaş yapacağız
aybukekurt55 azracan20 bitmiyor ki ütüle ütüle 😀😀 ama zevkle ütülüyor insan minicik herşey sağlıkla gelsinler inşallah
aybukekurt55 morusnigra maşallah sağlıkla gelsinler inşallah benimki de kız ☺️ perine masajı yapıyor musunuz
aybukekurt55 Asure123 perine masajı yapıyor musun doktorum bana söyledi ben yapıyorum inşallah faydasını görürüm
Asure123 aybukekurt55 evet yapmaya başladım😊 inşallah doğru yapıyorumdur(elim zor yetişiyor çünkü😅) ve inşallah işe yarar😁