MadameNoire aybukekurt55 ben biraz tez canlı biriyim belki ondan ama iyi ki yapmışım diyorm çünkü gerçekten insan gittikçe ağırlaşıyor bugün evi vileda ile döndüm toz alıp supurdum kasiklarim ağridi vallah 😂 yetisirsin insaAllah ♥️
Rumeysaaa67 aybukekurt55 tek yaptım kayınvalidem vardı ama isteee 😂 camlar alçak olduğu için rahatlıkla yaptım sonrasında biraz ağrı yaşadım kendimi yorduğum için kayınvalidem gelip baktı ohh mis gibi olmuş dedi😂😂😂
azracan20 Rumeysaaa67 ne kadar hayırlı bi kayınvalide sjsjjs bunlar ancak bizi yormaya gelirler başka işe yaramazlar 😬😬😬
aybukekurt55 Asure123 perine masajı yapıyor musun doktorum bana söyledi ben yapıyorum inşallah faydasını görürüm
nilguneker 35+1 herşey hazır valize yerleştirmek kaldı ❤️ Heyecanlı ve duygusal bir bekleyiş var Allahım sağ salim kavuştursun bizi
azracan20 aybukekurt55 34+0 sezaryen olucam yine nisan başı olacak doğum her şeyi aldım yıkadım sadece ütüsü kaldı ama tembellik tuttu elim gitmiyor yapmaya 😂 hiç halim gelmiyor 😂
Kiwitoveannesi aybukekurt55 tek başıma 1 hafta uğraştım annem çalışıyor kayinvalidem vefat edeli 15 yıl oluyor akrabalar kolu komşu söyledi gelelim dediler ama kimseye yük olmak istemedim buzluğa Bi tek sarma sardım onları yavaş yavaş halledecem
2kuzu1annee Bizde 36 hafta olduk mart sonu doğum var ama daha çantam hazır değil bendeki rahatlıkta ikinci olunca böyle oluyor demekki 😀ilk gebelikte 20.haftada hazırlamıştım ☺️
Ozgurgok aybukekurt55 bende 33+3 üm kıyafetleri yıkadım ama henüz ütüleyip valizi yapamadım🥹😋 su azalmasından dolayı 37 de en geç sezeryan dedi doktor
Zerrinatila aybukekurt55 Nisan başı Sezeryan olacağım herşey hazır bir doğursam diyorum artık acayip zorlanıyorum ikinci gebeliğim de bıttım artık