aysee1436 36+6 olduk artık bebeğimin hareketlerini eskisi gibi hissetmiyorum korkmaya başladım eskiden çok belliydi ama 2-3 gündür hareketsiz gibi geliyor sizde de oluyor mu
Mrsselvinaz aysee1436 günde 10 defa bebeği hissetmelisiniz.Hiç hissetmeme durumunu mutlaka durumunuza belirtin.
RM0 aysee1436 bence bi acile gidip baktırın derim benim doktorum 36 dan sonra nstye girdiğimde günlük 7-8 defa oynaması normal eğer hissetmezsen acilde baktır demişti yine de siz bilirsiniz korkutmak istemem
seymaa7 aysee1436 hiç hareket etmemesiyle hareketlerinin yavaşlaması çok normal sizin hangisi bilmiyorum bana 35-36dan sonra eskisi kadar hareketli olmaz hissedemeyebilirsin demişti doktorum ama 2 saat içinde 10 defa olmazsa gel dedi
Tbsra95 aysee1436 acilen doktor görsün canımmbende de oldu o Allah korusun serum veriyorlar bakıyorlar filan bakılsın
Mrsselvinaz aysee1436 korkma sakın sakin ol bağdaş kur otur bebeği eminim ki hissedeceksin denemeni tavsiye ederim
aysee1436 seymaa7 evet bende tereddüt ettim az mı kıpırdıyor yoksa kıpırdamıyor mu diye gece uyuyamadım hissedemediğim için şimdi sabah erkenden kalkıp birşeyler yedim minik minik hareketleri hissettim eskisi kadar olmuyor demekki