Cerenglr 676767srn_ ben Kayra koyacağım. Karan , Uraz , Aren , Ekin , Tuğra , Ayaz , Ege isimleride çok hoşuma gidiyor :)
yeschef-13 676767srn_ Ben ali koyacağım bekarlık zamanımda karar vermiştim taaa beğendigim diğer erkek isimleride ata ve can 💐
yeschef-13 676767srn_ Ben ali koyacağım bekarlık zamanımda karar vermiştim taaa beğendigim diğer erkek isimleride ata ve can 💐
biranne__ 676767srn_ bende arayıştayım Mirza ve Yağız düşündüm ilk önce Giray ismide hoşuma gidiyor Ekin, Ege, Uygar, Utku bilemedim ki
Makbulepoyraz tatlibebegim_ benim oğlumun adı poyraz 😀 gerçekten çocuklar isimlerini taşıyorlar bazen diyoruz ki eşimle mülayim koysaydık 😂 evde poyraz esiyor 😂😂 sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin herkeze 🤲
tatlibebegim_ Makbulepoyraz yaa öyle mi dersiniz zaten karnımda hiç durmuyo uyumuyo doğunca hiç düşünemiyorum 😂
Makbulepoyraz tatlibebegim_ Benimki de öyleydi vallahi 😂 geceleri hiç uyutmuyordu beni tekmeleyip duruyordu doğduktan sonra 2 yıl devam etti şimdi 5 yaşında oğlum hiç durmuyor yerinde koltukların tepelerinde düz duvara tırmanıyor 😂😂
tatlibebegim_ Makbulepoyraz ayy benimkide öyle geceleri takla atıyo sanırsın dedikleri gibi isminin hakkını veriyolar sanırım 😂