ELA_buglem Arzu501 cnm burda bellı ama bacak arası boş ben anlamayan bırı olarak bıle oyle gordum bende erkek hıssedıorum hemde benımkı 18 haftalık kız dedı organınıda gosterdı aynı bu sekıl bostu ama ben yıne erkek ıstedıgım ıcın mı blmıyorum ınanamadım benımde kızım var ama ben kızları ck svwrımde ınsan emın olamıor
Merve_31 asliignl kac haftalık burda bebeğiniz bende 10 haftalık yarın nasıl görünecek merak ediyorum 🥲
ELA_buglem huysuz__ evet guruba kız dedıkten sonra kız demeye basladı bu sıte :) doktorda oyle dedı evet ama buzamana kdr herkez erkek demıstı
huysuz__ Arzu501 kızlarda da o haftalarda çıkıntı oluyo nub deniyo ona.. yataysa kız dikse erkek , kızdaki yatay çıkıntıyı pipi sanıyorlar bazen, bazende kordon görünüyo bacak arasında yüzden erkek demişlerdir. Ama bu attığında bacak arası net boş kız bebek
huysuz__ Arzu501 😅şaka gibi… ama pipi daha büyük oluyo, orda bişe var da çok küçük o çıkıntı bilemedim🥲 bence kız bebek. Başka dr dene belki dr un yakaladığı pozisyon yanıltıcıdır