Ozlm555 Arkadaşlar İstanbul Çamlıca Medipol de olucak doğumum fiyatı haftaya alıcaz medipole gidip doğum fiyatı alan var mı fiyatlar nasıl 😑😑
Ozlm555 Ceren2020 Ayşe Şeyma küçük akça. kesin net öneri çok güzel bir doktor benim 3 arkadaşım onda doğum yaptı
Tgce_28 Ama spinal fiyatıni da ayrı alıyorlar oda 4 bin falan mıydı neydi sanki yani sezeryan artı spinal 26 27 ye geliyordu diye hatırlıyorum
Ozge5 Ozlm555 evet canm ama her şeyi ekstra yazmışlar doktorun mesai saati dışındaysa 8bin ek para isteniyor epidural suni vs bunlarda da ekstra alıyordu heraldr kağıdı bulamadm bakamadm ama yine de uygun bi kaç arkadaşımda uygun buldu diğer hastanelere göre
Rmz21 Ozlm555 doğum mesai saatleri dışında olursa ve sizde kendi takipli olduğunuz doktoru isterseniz ekstra 8 bin ödeme yapmanız lazım
-Kubra08- Normal doğum 18 bin bende oraya gidiyorum doktorum Hüsniye Sedef Binöz çokta memnunum en tecrübelisi o diye düşünüyorum çevremden giden çok yorumları gayet iyi 🥰
Humeyraynk -Kubra08- bende Hüsniye hanıma gidiyorum gerçekten çok ilgili bir doktor her seferinde beni rahatlatıyor yarın muayenemiz var umarım açılmamız vardır siz ne kadarlık hamilesiniz 🥰