Gzddlk İsimlerin kişiler üzerinde etkili olduğuna çok inanıyorum Kerem ismini düşünüyorum çevremde hiç kerem isminde biri yok . Kerem isminde tanıdığı olanlar yardımcı olabilir mi ?
Mrvnrtprak Gzddlk benim etrafımda birçok Kerem var hepsi de maşallah o kadar tatlı çocuklar ki ileride de baya yakışıklı oluyorlar zaten ☺️
cansubsrr Gzddlk Benim kuzenim amcamın oğlu çok hiperaktif hiç yerinde durmuyor . Bıraksan düz duvara tırmanıcak nerdeyse . Amcamın ilk oğluda çok sakin bi bebekti ama 2. Çocuğu kerem mahşallah durdurak bilmeyen bir çocuk
Yagmurerol Gzddlk gorumcemin cocugunun adi kerem İnanilmaz olgun, asiri zeki, cok akilli muhtesem bir cocuk❤️ Hic o cocuk gibi cocuklardan degil
Gzddlk Asyaalpkerem Ya ne güzel Kerem ismi bana çok asil geliyor nedense.Dediğim gibi tanıdığım hiç kerem yok çevremde .Başka isimler de geliyor aklıma sonra yok ya Kerem daha güzel diyorum :)
Gzddlk cansubsrr Ya baya yaramaz o zaman. ilk oğlum EFE. yaramaz olurlar dediler dediler koydum baışımın üzerinde ama oda çok hareketli. Bunda bari düşüneyim biraz dedim :)
cansubsrr Gzddlk Burak efe kerem ismindeki çocuklar çok yaramaz 😂 Benim 2 bizde efe kerem var kuzenler burak ismidw kardeşimin ondan biliyorum çok haylaz oluyolar valla 😁
Gulsumkeremsuat Gzddlk benim oğlum paşam kerem maşallah 🧿 isminin özelligini taşıyor ismi gibi kerem sahibi cömert sevgi dolu 🤗 merhametli uysal rabbim inş sizede nasip etsin
Gzddlk Gulsumkeremsuat Maşallah Allah nazarlardan saklasın. İnşallah vatana millete hayırlı birer evlat olurlar canım cümlemizin evladını korusun RABBİM.